Asiyeclk depsizoo dün biri hissediyorum doğuracaksın demişti sabahtan beri gözüm post arıyordu acaba noldu doğdu mu diye ☺️ çok şükür gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ☺️
haydibakalim Asiyeclk valla bütün doğuramıyorum diyen en hayırlı en koşa vakitte doğurdum yazar inşallah 😂😂
Asiyeclk haydibakalim inşallah ☺️ normal doğuracaklar tek avazda planlı sezaryanlar ağrısız sancısız bende eşim gelince doğurayım inşallah 😅
___konul666 depsizoo doğurduysan nasıl doğurdun anlat cok merak ediyorum 😊😊 bende doğurmak istiyorum artık bende bende yaaaaaaaaaaa😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Zelsonr depsizoo Yaaa hadi maşallah gözün aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲💜 Nasıl ne zaman oldu nasıl başladı merak ediyorum en müsait zamanda hikayeni bekliyorum 💙😂
ikincibebekgeliyor depsizoo herkes soruyordu şimdi de kimse inanmıyor🙈🤣 Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun gözünüz aydın
anneyim_33 depsizoo merhaba Allah analı babalı büyütsün insllh 🤗🌸 nasilsiniz peki spinal minoldunuz yoksa tamamen uyutuldunuz mu sezeryan önerir misiniz birazcık bilgi verseniz çok mutlu olurum 🤗🌸♥️
lavininannesii Ayy sonunda🥰🥰sürekli görüyodum postlarınızı😂tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻
Merve171214 depsizoo Ciddi mi trol değil demi 😂 Hadi gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün ❤️
Seda_nrr depsizoo Aaaaa hapyMom ŞOK 😂😂 hayırlı uğurlu olsunnnn nasıl doğurdun bebiş nasıl anlat çabuk 😂