123-4 evet ben çok memnunum. İlk aylarda özel Trakya hastanesi Asuman hanıma gidiyordum hem ilgisiz geldi hemde folik asit vermedi. Yanlış yönlendirdi. Devlete gittiğimde ulviye hanım çok kızdı ne olursa olsun kullanmalıydın geç kaldın deyince çok kızdım Asuman hanıma ve birdaha gitmedim. Trakya hastanesi muayene ğcreti uygun 70 TL. Ekolde 115 TL. Ben devletten çok memnundum. Özellikle ulviye ve Müge hanım çok iyiler. Ulviye hanıma içim çok ısınmıştı. Tek sorun normal doğum yapıyorlar devlette ve ne kadar konuşsamda bir anormallik olmadıkça sezeryan yapmıyoruz normal doğum yapıyoruz dediği için Ekole gitmeye karar verdim. Çok korkuyorum normal doğumdan. Ekol Berna hanım hakkında hem iyi şeyler duymadım hemde soğuk biriymiş o nedenle Sibel hanımı deneyeceğim. Başka şansımda yok zaten geriye doktor kalmıyor. Özel muayenesi olanlarda maalesef hem muayene ğcreti çok fazla hem doğum ücreti fazlaya geliyor. Bakalım yine haber ederim. Eylül 4 de randevum var Sibel hanımda.
bence normal doğum düşünüyorsanız devlet gerçekten çok güzel ve 1. Murat hastanesi çok hijyenik.