Eylul966 Mom526 çok sıkışmış gibi bir hisse kapılmanız lazım arka arkaya 5-4 kere sıkın enjektörle 150ml falan zaten satılan lavmanlar
frambuaz Mom526 Kabızlık sorununu gebeliğimin başından beri yasıyorum saatlerce lavaboda oturduğumu bılıyorum ama en son hafif sıcak suyun içine biraz şeker ve bol zeytinyağı ile içtim gunde ıkı kez ve artık boyle bir sıkıntı yasamıyorum
sweetbaby1 Mom526 canim şalgam cok calistiriyor bagirsaklari herhangi bir zarari da yok havucun suyu sayilir bol bol iç insallah iyileşirsin
Mavi34 Mom526 duphalac surup al gebelikte veriliyor. Bağırsağın çözülene kadar sabah akşam.kullan sonrada günde 1 ölçek içsen yeterli oluyor kabız olmamana
Tusel Bnde kabıZlık yaşıyordum cnm hatta bi şurup yazdı doktor hiçbi işe yaramadı 2-3 günde azıcık çıkıyordum bekarlıgımda doğadan kayısı ve yeşil çay içerdim şimdi birde kiraz sapı çayını ekledim 3 çayı günde bi defa içiyorum cırcır yapıyo iyiyim valla
Alpptimur Mom526 ac karnına su ıc gun ıcındede hamur işi hazır gıdadan uzak dur bol su iç ben ole çözüm buldum
Happy-41 Mom526 bana duphalac surup verdi dokror .bende çok şey denedim gunkurusu üzüm sıvı beslenme bisuru şey en son suruba başladım
Masal2020 Mom526 elma çok işe yaradı bende hergün bitane yedim hep ve beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yedim unlu şeylerden uzak durdum hergün bide kayısı yiyin bol su
Parsss Mom526 bu tarz msjlara kayısı yazılmasıda gına geldı artık hıc bır işede yaramıyor ayrıca bende aynı durumdayım bacım karpuz ye bol bol sonrasındada beslenmene çok dıkkat et yoksa hıc bısey çözum degıl
PehlivaNilu Mom526 diyet yaparken yapıyodum çok işe yarıyordu hem faydalıda. Bi bardak suya bir kuru cevizi akşamdan koyun. Sabah suyu için cevizide yiyin. Ben Baya faydasını görmüştüm. Sizde şifanızı bulursunuz İnşallah