Mom526 Eylul966 evde tekim bu saatte akacak kimsem yok:(şırınga var onla zeytinyağı mi sıksam diyordum veya ılık duş mu alsam
Mom3834 Mom526 valla iğrenç gelecek ama yarım çay bardağı zeytinyağını direk için.. 1 saat sonra rahatlıkla yaparsınız :) ve poponuza da hafif içeriye doğru vazelin ya da krem sürün ki canınız acımasın hemoroidden dolayı
Mom526 Mom3834 canım hergun içiyorum ya ama fayda vermedi gttii çok sert olmuş zeytinyagi makata mi sıksam diyorm yumuşar mi
Mom3834 Mom526 Mantıken olabilir.. bence hem için hem makata biraz sıkın her türlü yumuşatın ama içerken bişeyle karıştırmayın direk saf şekilde için ikisini de yapın ben 1 saate olur diye düşünüyorum
Yasemin9085 Mom526 canım sabahları aç karnına şeftali armut ye çok ıyı gelıyo bırde bol bol Mısır ye haşlayıp ıyı gelıyo ben de çok cekerım kabızlıktan anlıyorum senı
Mom526 Pembepanterr sürdüm evet ama içine de sıksam mi şırınga ile diyorum yumuşama yok hemoridim de var ısınmadan açık çözmem lazim
Yasemin9085 Mom526 sabah ac karna ye hemen şeftalı ıyı gelır canım demır hapı kullanıyomusn oda çok yapıyomus aksıne benıde ısal ettı
Eylul966 Mom526 çok sıkışmış gibi bir hisse kapılmanız lazım arka arkaya 5-4 kere sıkın enjektörle 150ml falan zaten satılan lavmanlar
Minnak-kalbim Mom526 onun yerine bence içmeye çalışın o iyi gelir ve günlük 3,lt su icin . İsterseniz bide limonlu sıcak çay için oda iyi olur
Eylul966 Mom526 iki üç kere yapın aynı işlemi ılık su ve zeytinyağını korkmayın fazla gelmez zaten hepsini atacaksınız lavmanın miktarı daha fazla
Eylul966 Sabun falan koymayın isterseniz ılık suyla zeytinyağını karıştırıp enjektöre çekin onu 10ml tamamını boşaltın makatın içine yatar pozisyonda olun öyle bekleyin inşallah bi hareketlenme olur
o1anneadayi Mom526 bende de aynı sıkıntı var doktorum dulcolax kapsül verdi günde 3 defa içebilirsin dedi ben bi sabah aksam içtim inanılmaz ise yaradı simdi her kabız olduğumda içiyorum yine aynı şekilde faydasını görüyorum
gulin-35 Mom526 magnezıe kalsıne tek cozumum oldu dene derım hamıleler ıcebılıyor ıcerıgı magnezyum zaten dene dua etceksın