hayriyea_ Kizlar pazartesi doktor terminim var 6 haftalik oluyorum insAllah. Daha hic gitmedim doktora. Sizler ne zaman kalp atisini gördünüz veya duydunuz? cok heyecanliyim aslinda ikinci cocugum ama ayni endişeleri ayni heyecani yasiyorum.
Gorkem97 hayriyea_ yurt disinda yaşıyorsun bence sen 😊 canim benim 6 hafta olucak 2 gune hala keseyi göremedik degisiyor yani dollenmeden ötürü
teletabi hayriyea_ ben ikisinde de 7 haftayı doldurunca gittim. Bugün gittik normalde 7+5 ama 8+3 ile uyumlu dedi doktorumuz kalbini gördük atışını duyduk umarım sizde duyarsınız🤲🏻❤️
Zehra_oztepe hayriyea_ Bebisini Allah sağlıkla dünyaya gelmeyi nasip etsin 🤲🏻 Bizde dün dinledik kalp atışını 6+4te duyduk şükür ❤️🤲🏻
hayriyea_ sagol canim hizli cevabin icin. Evet yurtdisinda yasiyorum. Cokmu belli oluyor yazmamdan 😅jaaa cok stressli bi dönem ilk baslar. Ilk hamileligimde düsük yaptim ondan beri cok korkuyorum.Gorkem97
hayriyea_ jaaa ne güzell masAllah sarisi bizlere. Biz bu ayin sonunda Memlekete ucacaktik insAllah doktorumun onayi lazim insAllah bu iki hafta icersinde duyulur veya görülür. burdaki doktorlar hemen termin vermiyor☹️teletabi
Gorkem97 hayriyea_ ne demek canim valla sorma bende keseyi goremedim hala neden diye sorguluyorum korkuyorum açıkçası , umarim gittiginde guzel haberler alirsin sagliklisiyla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim 🧿 guten abend 😊