Ozben Herkese merhabalar daha cinsiyetimiz net belli olmadı o yüzden bebek için çok fazla bişey alamıyorum ama olmazsa olmaz alınması gerekenleri yazabilirmisiniz anne için de bebek için de ilk çocuğum o yüzden tecrübesizim malesef. Kaçar tane zıbın takım vs almamız lazım anneler içinde kışın doğum olucak uzun kollumu almalıyım kısa kollumu gecelik mi daha rahat pijamamı kafam çok karışık kimisi emzirme atleti sütyeni gerekli değil diyor 🙄 yardımınıza ihtiyacım var
bahtnurr1 Ozben ben temizlik ürünü bez, ıslak mendil ,pişik kremi , göğüs pompası ,alt açma , şampuan, kulak-burun temizleme aparatı ve unisex hastane çıkışı aldım açıkçası 😊
bahtnurr1 Ozben benimde kışa gelecek uzun kol zıbın düşünüyorum hep 1-2 kısa kol alırsam alırım sadece , hastane için gecelik düşünüyorum daha rahat olur diyorum ama yedek olarak pijama da koycam. Emzirme atletine gereksiz diyen var ama 1 tane alcam yinede
Melikefurkanikra Ozben çocuk arabasını çantasını beşiğin kaba eşyaları ortak renklerle şimdi alabilirsiniz. Banyo bakım setleri alınabilir kıyafetini dilerseniz cinsiyet ten sonra alın yazın olsa bol bol zıbın alın derdim kışın olucaksa alt üst takımlar kundak falan alın.
Nazoo_00 Zibin ve hastane cikisi almakla başlayabilirsiniz. Ortak renkler alırsınız, zibinlar da genelde beyaz oluyor zaten, çoraplar alabilirsiniz
Guley_ Ben erken öğrendim ama ilk aldığım şeyler küveti maşrapasi falandı onda renklere falan çok takilmiyoruz ya ben zaten şeffaf almıştım
Nazoo_00 Ben 11 zibin aldim uzun ve kısa kollu karışık, biraz da bu akrabam vardi temiz kullanılmış zibin
Gamzeoks Benim de kışın doğumum kısa kollu aldım pijama takımı hastanede serum falan takıldığında daraltmasın diye soğuk olursa zaten yelek yada peluş sabahlık giyerim hem her mevsim giyilir yani şahsi düşüncem bence beyaz hastane çıkışı falan alabilirsiniz tarak fırça tırnak makası seti ortak renklerde bende öyle yaptım cinsiyetimiz kız olmasına rağmen hep ortak renkler aldım sarı turuncu yeşil falan ilerde de kullanmak için