Evetttt, sonunda ben de doğurdum 😌😀 öğlen 12.30 yatış ve 1.30da doğuma alındım 😄 sonra anestezi uzmanı geldi anlattı o kadar rahattı ki beni de rahatlattı 😄 neyse sonraaaa tam 2.15 gibi doktorum geldi uyuşukken sondam takıldı iğneyi hissediyor musun derkeeeen 14.29da minik kızım 3220 gr kızım doğdu 🙈 içeriden 3 gbi ben çıktım o kadar rahat bi doğumdu ki asla o spinalden epiduralden korkmayın ben genel istiyordum hissederim korkarım diye ama zerre hissetmedimmm her şey o kadar güzeldi ki 💕 sonra karnıma falan uyuşukken bastırdılar acı sinek ısırığı gibi 10 givi geldiler yürüttüler ilk acıdı ama sonra kendim kalkıp yürümeye başladım üç tur attım ikisi odada biri koridorda. Gazım da çıktı ağrım çok yok sadece adet sancısı gibi biraz dikişlerim acıyor 😣 ama ne kadar yürürseniz o kadar iyiiii şu an iyiyim mesela herkes normal doğum mı diyor 😄😄 asla kendinizi kasmayın, sütüm de az az gelmeye başladı sezaryene rağmen ama her şey şu anlık güzel 😇 darısı sizin başınıza sorularınızı alırım sorun her şeyi cevaplarım hoşça kalın belisimin teyzoşlarııı 💞