Mavi_bulut Kızlar 29+6 dayız az önce iç çamaşırımda 1 damla açık pembe akıntı gördüm tuvalete çıktıktan sonra da pembe akıntım oldu ama öyle çok çok değil normal sizce acile gitmeli miyim ağrım sızım yok biraz endişelendim
Clementinee Mavi_bulut ben 12. Haftamda aynısını yaşadım az önce doktoruma yazdım dinlen endişe edicek birşey yok ağrı ve koyu kırmızı kan olmadığı sürece dedi
Deletedmom_33 Mavi_bulut Bana doktorum kırmızı veya pembe ise acile git demişti. Ben 3 damla da gelse gidiyorum. Şükür 6-7 hafta arasından sonra hiç lekelenmem olmadı. Ama yine de şuan bile 2 damla gelse kalkar giderim bu saatte
Clementinee Deniz59 sanırım yorulunca falan hafif açık pembe lekelenme oluyor bende yaşıyorum çünkü şuan 😔 doktorum endişe edicek birşey yok dinlen dedi. Allahım bebeklerimizi korusun İnşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza
hanimhanimcik bi damlaysa endişelenme daha da gelirse acile git. bazen bi damla gelebiliyor yorulunca veya rahim ağzı hassas oluyor
Mavi_bulut Acile geldim nst sancım çıktı serum verildi yine sancı çıktı yatış verdiler dua edin bebeğim erkenden gelmesin ilaç veriyorlar 15dk bir🙏