Umay21 serpilfethullah evet normalde ilgileniyoruz o gün ilgilenemekdik işlerimiz çoktu hemen trip attı 😂
serpilfethullah Merve5 bende ilk başlarda innamiyordum hamilleliğime hissedince hamile oldugumu anldm
SahraKubra serpilfethullah ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez konuşmaya başladım eşim bile her akşam konuşuyor bebişle 🙈 Eşime küsüp trip attığımda da ben seni aramadım bebişi aradım diyor 😂😂😂
Sblatc zeynepemiromer bende kendi kendime konuşuyo gibi hissediyorum sonra diyorum normalde de kendi kendime konuşuyorum zaten şizofren gibi konuş gitsin😂
zeynepemiromer Sblatc hahahah😂😂😂aynen canım valla ben ne diyeyim diye düşünüyorum komik oluyo diye konuşamıyorum valla 😁
Sevilss serpilfethullah bazen tuhaf geliyor evet ama konuşmakta fayda var özellkle annenin sesine daha çok duygusal açıdan ihtiyaç duyuyorlar
minikprensimmm123 serpilfethullah Bana sağlık ocağında ki ebem bol bol konuş sevildiğini hisseder demişti canım biraz insan da değişik bir duygu oluyor ama sonradan alışıyorsun
Esmaaaa_ 22 haftalığız ben de elimi karnıma koyup konuşuyorum hani nerdeymiş benim kızım diyince kıpır kıpır oluyor 🥰
Deletedmom93428 serpilfethullah gün boyu evde tek olduğum için oğlumla konuşuyorum çocuk dertli doğacak😁
kucukadam serpilfethullah ben de öyleyim. tek tük bi iki kelime edersem o kadar. Tepki verir vermeye de ben beceremiyorum galiba🤦🏻♀️