serpilfethullah Haticeey aynn canim bizde aymi şekilde bi an önce dogsada sevsek diyoruz ama ne yazikki son aylar geçmek bilmiyor
Mavisayse serpilfethullah aynı durumda olmamız bende öyleyim ilk bide ama içimden neler diyorum dışa gelince yok yapamıyorum ya😏🤭
Milkshakee serpilfethullah Sende çok güzel bı annesin herkes duygularını dile getiremez ama içinde ne yaşadığını bilemeyiz kimsenin🤍 🙏🙏🙏
aslanreis serpilfethullah 6 yaşına geldi prenses neden cekiniyosunuz siz canınızla besliyosunuz sizin o karnınızda babasını bile tanımıyo sadece anneyi biliyo harika bisey ya 🥰
serpilfethullah aslanreis evet ilk bizi biliyor zaten ama işte gel de onu bana sor bende anlamiyorum sebebini neyden çekindigimi
Mavisayse serpilfethullah Napcaz bi fikrim yokki arada evde tek olunca cook nadir annem felan diyorum ama çok enteresan oluyor bilmiyorum yaaa eşim bazen elini koyuyor baba olcamm felan diye öyle yapınca bile ben ses cikaramiyorum 😅🤭
aslanreis serpilfethullah bende kızım kıskanıp tavır almasın diye konusamıyorum simdi 2 cocugun arasını tutmak simdiden zor bakalım
momiesbabies serpilfethullah ilk hamileliğim bende hiç konuşamıyorum 😭 çok üzülüyorum hatta bu duruma ama çok garip geliyor 🥺
Ogretmenim7 serpilfethullah çok önemli bir şey beyin ve dil gelişiminde çok yardımcı.Bence konuşmalısınız size her tepki verdiginde daha hosunuza gidecek aranızdaki bağı şimdiden kurun derim😇
Haticeey serpilfethullah MaşAllah Allahım hepimizin bebeğini kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşAllah