123ddd 33 haftamdayım kızlar karnım arada çok sertleşiyor taş gibi oluyor bir tarafı. Magnezyum kullanmaya başladım bugün haftaya nst giricem ilk kez neden böyle oluyor bir sorun yoktur dimi
Ayseee4238 123ddd bebek toplaniyordur ben 3 haftadır falan yaşıyorum bu durumu bebek devamlı sağ tarafıma toplanıp kasıyor kendini karnım semsert oluyor bende 33yeni bitti 34e girdim. Doktoruma sordugumda normal artık böyle şeyler bundan sonra yaşarsın demişti
hanimhanimcik doğumunuz yaklaşıyor vücut alıştırma yapıyor kasılır sertleşir gevşer bazen ağrı olur normal yani
Tamerve06 Bende şuan 33 deyim aynı şekilde sürekli sertleşme yaşıyorum dün doktora sırf bunun için gidip kontrol oldum ve orda hiç sertleşme olmadı🤷doktor bana inanmadı herşey normal sana öyle geliyor dedi. Ama bence sert taş gibi hemde
Tamerve06 Ama böyle olması normalmiş çocuk büyüdüğü için artık biryere toplanıyormuş. Sertleşme ile beraber çocuk hareketinde azlık olursa sorun var demekmiş. Hareketleri normal ise sorun yokmuş sertleşmesinde