Meleekk Kızlar doktordan magnezyum takviyesi istedim bu ilacı yazmış ağzıma attım ilacı su içicektim su değer değmez dağıldı kum gibi ağzımda yutmam imkansızdı tükürdüm yani napıyım kullanan varsa böyle oldumu 🤷♀️ nasıl kullandınız?
miniksevdamm Meleekk kullanıyırm günde 2 defa ağzınızda çok bekletmeyin suyla dağılabilir hemen hızlıca yutun
Meleekk Eminos123 böyle anormallikler beni buluyor sanırım 🤷♀️ eczacıya geri mi götürsem ki yutulcak gibi değil 😝direk kum gibi oldu nedense
Meleekk miniksevdamm bekletmeye kalmadı su değer değmez dağıldı bende anlamadım 😂😂dedim bu nasıl ilaç son kullanma tarihi ne bile baktım geçmemiş yarın eczacıya götürcektim valla dedim buraya sorayım 🤷♀️normal mi 😃
Meleekk Delicesareti kullanma kılavuzunu okudum ama suda erit yazmıo ağız yoluyla dio bende anlamadım ki 🤷♀️
miniksevdamm Meleekk aşırı kum gibi depil ama dağılma bazen bende oluyor normal şimdi bir arkadaş suda eriyen mi demiş o bu depil bu hap suyla alınan o suya katılıyor portakal suyu gibi oluyır ama aşırı mide bulantısı yaptı bnde doktorum değişirti eğer Buda sizde yaptıysa değiştirebilirsiniz🌸
Meleekk Sumeyraa_ kuru kuru yutamam ki zaten zor tablet yutanlardanım 😑 suyla yutabiliyorum ama bu ne biçim bişey anlayamadım 🤷♀️😃
ayse29 Meleekk Canım benimde aynı oluyor değdiği an su dagiliyor.hatta bende tedirgin olmuştum tarihine filan bakıp.ama sanırım böyle bu ilaç 😁
Mucizelrm_ Meleekk evet canım ağızda dağılan bir ilac ama bol suyla hemen yutmaya çalış yoksa acı tadi geliyor hoş olmuyor