Kbraslan Kızlar birşey sormak istiyorum hastane çantasına önden düğmeli pijama takımı aldm 1 tane kendime ama elbise tarzına gerek kalıyor mu ki zaten 1 gün yatılıp çıkılmıyor mu?
Lulemom Kbraslan elbise mi pijama mı o sana kalmış, neyle rahat edersen. Ama bi tane de yedek koy. Kirlenirse değişirsin. Ben 2 pijama koydum. Nolur nolmaz kirlenebilir
Denizyildizii Kbraslan Alttan muayene edilecek. Alti giy çikar zor oluyor. Bir tane gecelik olsa iyi olur. Ped takıp çıkarırken de daha rahat edersiniz
Dilekcnkn Kbraslan Ben iki pijama takımı bir gecelik aldım 1 gecelik 1 pijama takımı bırakacağım birde sabahlık eve geldiğimde de diğer takımımı giyerim o şekilde düşündüm yani burada biri demişti alttan muayane ediyorlar ya doğumdan sonra giy çıkar yapmazsın demişti mantıklı geldi
AsliPolat Ben pijama takimi hazrlamistim normal doğum öncesi ebe gecelik istedi o an hemen ayarladım gecelikle doğurdum bitanede gecelik olsun mutlaka gerek olmaz sanıyordum hemen istediler
Dlnnn Kasım da Doğum olacak inşallah da o zaman gecelik yani elbise tarzı soğuk olmaz mı ya pijama takımı alacaktım bende