gazetecianne Kızlar stok yapmayı düşünüyorum hangi marka hangi boy bez önerirsiniz? Prematüre bebek bezi her ihtimale karşı almalı mıyım? İlk gebeliğim tavsiyenize ihtiyacım var
Gamzebrb gazetecianne yani siz bilirsiniz ama bence stok yapmayın bittikce alın çünkü bebişler çok çabuk büyüyo çocuğunuzun kilosuna göre alsanız daha iyi olabilir
Denizyildizii gazetecianne ilk zamanlar çok hızlı değişiyor numarası. Stok yapmayin elinizde kalir. Her numaradan 1 paker almaniz yeterli
Sumeyraa_ gazetecianne hangi bebek bezini alırsan al ama ilk bezi 1no alıyoruz ya sayısı az olandan alki bebek kilolu olursa elinde kalmasın.duruma göre bakarsın belki 2no başlaman gerekebilir
2babies Yaptıgı gazetecianne yaptıgınız stok alerjiden dolayı pişik yapabilir ve değiştirmek zorunda kalırsınız. Elinizde kalır stoklarınız. Sonucta kimse bebeğinin poposunu pişik yapan bezi stok yaptım diye kullanmak istemez diye düşünüyorum
Dilekcnkn gazetecianne Bence bez stok yapmayın ıslak mendil olabilir alt değiştirme vs ama bez sıkıntılı inanın çokta ucuz değiller bittiğinde durumuna göre alırsınız zaten
BeybininAnasi gazetecianne ben de stok önermiyorum 🤷🏼♀️ Benim memnun oldugumdan siz memnun kalmazsınız belki. O stok da elinizde patlar sonra