fatmairmak Kızlar bugün 36+0 olduk oğlum 3100 gram çıktı doktorum çok önde gidiyo dedi sizin bebişler ne durumda 🤔
ozlemksu fatmairmak bugün 35 e girdik ve muayane oldum. 2917 çıktı kilosu ve normal dedi 🤗 ultrason hiç bir zaman net sonuç vermez. Bir hafta önde çıktığıda oldu günü gününe çıktığıda. Herşey yolundaysa şeker vs yoksa sizde bence kilosuna fln takılmayın
Merveee34 fatmairmak eğer ki tam zamanında doğum yaparsan 4 kgyi geçecektir canım .çatında müsait değilse normal doğum belki yaşamayabilirsin . Ama son zamanlar usg ölçümleri net olmuyor yanılmalar çok oluyor
ElBah 36+4 ikem 3200 gr di. Bi doktor zamanında gidiyor iyisiniz dedi digeri önde gidiyor dedi :) görüş farklılıklar yaşanabiliyor anladığım.. Sağlıkla gelsinler yeterki🐣
Eminos123 fatmairmak devlet hastanesinde yuksek olcuyorlar kilosunu dun doktordaydim 39+3 4400 dedi kilosuna o kadar değil ama kilosu 1 ay once ozeldeki doktorumdaydim 2600 demisti doktor
Yenibirannee Meral53 benimde 36+5 de 2800 kilosu 1 hafta geride ama sorun teskil etmiyo dedi. Size de oyle dedi mi acaba haftasiyla ilgili?
Kbra_em fatmairmak aslında normal eger sezeryan olursanız 38 39da alıyorlar. Ki o haftalarda 3500 3600 falan olur bebiş :) ama normal olup 40 ve gecerse 4 kilo olabilir.
Merveee34 fatmairmak hakkında hayırlısı olsun canım bu arada yazım hatası yapmışım suan farkettim ."yapamayabilirsin “yazacağıma ”“yaşamayabilirsin"yazmışım .özür diliyorum . Yazım hatamı düzenleyemedim.yanlış anlaşılma olmasın :)