pitircikannesi Zuhrd ben de 36+3üm. Benim de sık sık sertlik oluyor. Az önce hele aşırı sert oldu karnım. Akıntım da var kaç gündür. İlk gebelik olunca acemi oluyorsun. 🤷🏻♀️
pamuk_anne Zuhrd 12den sonra 36+4 oluyorum aynı sertlesmeyi şu an yaşıyorum. Aynı zamanda böyle tatlı tatlı bir adet ağrısı gibi ağrım var. Ay panik oldum
Zuhrd Milkshakee evet hafif taş gibi olunca ole oluor sol gogsumun altinda bile serlik oluo sonra duruo
Ozer Zuhrd aynen bende öyle oluyor kafası sanıyordum ultrason da dr kafası aşağıda dedi öyle kasılınca sancım oluyuüç beş saniye sonra geçiyor
Zuhrd pitircikannesi gerkceten ilk gebelik olunca acemi oluor insan rabbim yardimcimiz olsun inşAllah 🤲🤲❤
Kbrnrmrt Ben 26. Haftadayım bende de oluyor. Rahim doğum için antrenman yapıyor, kendini hazırlıyor😊 kasılıp gevşeyerek. Bu sırada nefes egzersizi yaparak yumuşatabilirsiniz. Doğumda da vücut bunu öğrenmiş olur ve kolay geçer.
pnrysfdnz Bende 34+3 teyim bugun karnim tas gibiydi 🙁 patliycak gibiyim erken dogum riski de var ilac kullanıyorum ☹️ Neden oluyor acaba 😥