Selenaslan01 35+0 da suyum azaldığı için ve bebeğimde 1 buçuk hafta gelişim geriliği olduğu için mecbur sezeryan ile doğum yaptım 1900 Gr kilosu . Ve bebeğim 3 gündür küvezde dualarınıza ihtiyacım var solunum yetmezliği yaşıyor makina ile nefes alabiliyor lütfen dua edin kızıma sağlıkla biran önce kızımı alayım kucağıma daha koklayıp dokunup öpemedim bile 😔😔
Leilaaaa Selenaslan01 inşallahh en kısa zamanda toparlansın kucağına al canım Allah yardımcınız olsun şifa versin🙏🏻☺️☺️☺️
Ozee Rabbim bebeğinize şifa versin tez zamanda kavuşun. Sadece bir süre ayrı kalacaksınız sonra kavuşacaksınız Allah’ın izniyle kendinizi güçlü tutun
BurcuArslan Selenaslan01 bende 6vyasindakibohlumu 35 haftalikken doğurmuştur çok hareketliydi doktor suyunu patlatır hemen sezeryana demişti şükür boseyi yok Allah yardımcınız olsun Allahını izniyle bisey olmaz dualarımız sizinle sağlıcakla alın bebeğinizi kucaginoza emiyormu o önemli ediyorsa hiç sıkıntı yapmayin
Selenaslan01 BurcuArslan çok şükür sevindim sizin adınıza rabbim ömür boyu sağlık sıhhat nasip etsin yavrunuza da sizede. Amin inşallah bende sağlıkla kavuşursun kızıma , kuvezde şuan ve ağzında emzik var 3 gündür , hergün süt sagip götürüyorum bende
Mavislendiniz Selenaslan01 Allah şifa versin inşallah tez zamanda büyüsün kocaman olsun annesinin kollarına kavussun aminn🤍🤗
Eeezgi Ben de suyu azaldığı için 33+2de acil sezaryenle doğum yaptım 1700 gr doğdu kızım 16 gün kuvözde kaldı şimdi çok şükür 8 ay 10 günlük 🙏🏻 umarım tez zamanda kavuşursunuz. Biz solunum sıkıntısı yaşamadık hiç ama o bekleme süreci çok zordu bilirim…
Gozde939e99e Selenaslan01 bu mübarek günde insallah dualarımız kabul olur bebegine sag salim kavusursun insaallah canim güclü ol dua et allahım sana bagışlasın yavrunu
ATC Selenaslan01 bende 35 haftalık doğum yaptım çok şükür şimdi 3 yaşına yaklaştı hiç korkma inşAllah allahın izniyle bebeğine kavuşursun rabbim yar ve yardımcınız olsun bende hiç dokunamadan ten tene temas Bile olmamıştı 1 haftanın sonunda çok şükür kucağıma alabilmiştim inşAllah sizde bu kadar kısa zaman da bebeğinize kavuşursunuz
Aycha Selenaslan01 Allah, hem sizin bebeğinize hem de diğer küvözde olan bebeklere acil, daimi şifalar versin. Bebeğinizi, en kısa sürede, sağlıkla kucağınıza alıp, evinize getirin inşallah.
Selenaslan01 Arzuu34 yaa çok sevindim sizin adınıza maşallah Rabbim sağlıklı ömürler versin bebeginize de sizede 😌 aminn inşallah o duyguyu biran önce bende tadarim dualarla o günü bekliyorum 😍