Anneolmak0 Bugun adetimin 1 günü ve sancıdan dayanamıyorum agrı kesici kullandım aglayarak içtim çünkü duramıyorum ve bu yumurtaya zararlı diyorlar 1 aylık evliyim hamile kalmak istiyorum yumurtlamam ne zaman sizce??
Drf Anneolmak0 evlendikten sonraki ilk adet benimde kötü geçmişti. Yumurtlama için ovulasyon testi ile takip edebilirsin
Busraduragan Anneolmak0 adetinin başladığı gündem say cnm 12 si ile 20 si gün aşırı ilişki dene :) belki tutar 🙃 bana da doktorum söylemişti
Deniz59 Anneolmak0 en iyisi ovülasyon testi instagramda birgebeningünlügü sayfasına bak canım herşeyi anlatıyo
Boncuk123 Anneolmak0 instagramda Emel K diye biri var testleri hem çok kaliteli hemde birçok yere göre daha uygun. Nasıl kullanacagınla ilgili yardımcı oluyor bi dene derim
Cananyildiz Anneolmak0 adetin 1. Gününden saymaya başlayark 10. Ve 18. Günleri gün aşırı iliski yaşayn zaten yakalarsnz gününüzü simdi burda size şöyle böyle desekte garanti olmayacak. Normal hesaplama döngünüzden 14 cıkarın çıkan gün sizin yumurtlama gününüz olur örneğin 29-14=15. Gün