Busraucdu Kızlar yardımcı olurmsnz lütfen kızım 12 günlük sarılık değeri 19 çıktı Beylikdüzü devlet hastanesine yatışı yapıldı 2 gün kalıcak ama ben ağlamaktan harap oldum ne zormuş bırakıp gelmek aynı durumda o hastanede yatan oldumu bebeği
Leilaaaa Busraucdu geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına alacagını düşün dua et 🙏🏻🙏🏻korkma sıkıntısı giderilicek öyle düşün☺️
Ozlemela1 Busraucdu benim bebeğim kuvezde yattı ama sarılıktan değil sarilik olan bebekleride görüyordm ışık tedavisi veriiyolar korkacak hic birşey yok canm biraz sabret çok üzülme sütün kesilmesin bi an önce kavuşursun inşallah bebeğine
korkmazkevser Busraucdu canım hiç üzülme benim yeğenim de yattı 5 gün sarılık oldu hergun süt götürüp getirdim zordu ama inan sağlığına kavuştu sütünü sağ dolaba bırak üzülme üzülürsen sütün olmaz rabbim başka dert vermesin inan bunda bişey yok 🤲
gullcannn Busraucdu Bizimde 21 e çıktı benim bebeğim 1 gece yatti ama bende onunla kaldım özelde. Devlette 2-3 gün kalacakti ve bırakıp gidecekmisiz dedim birakamam. Özelde bir odada hem ben hem eşim kaldik bebegimizle. İsik tedavi makinesi odamiza geldi onunla sabahladik. Sabahına değeri düşmüştü bebeğimin sarı rengide gitmisti şükür. Sizinde biter korkma