Celiklibusee Tweety1 ay bizim de yarın 😍 35+1 olacagız iki hafta önce 2000grdı bakalım ne kadar aldı 😊
Havvanure Tweety1 bu sabah bakıldı 34+0 haftalık yaklaşık 2250 gr 47 cm biraz boyu uzun bizim küçük beyin, karın çevresi 1 hafta geri takip ediyor 🌺
Tweety1 Celiklibusee ya maşallah suphanallah güzel haberlerler alalım insallah 🥰 sizinde 2 hafta da bir mi kontrolleriniz 🌺
Tweety1 Ezgi1607 doktorun demiştir canım ya kötü düşünme az olsa belirttirdi ❤️ sağlıkla gelsin inşallah muz kilo aldırıyor bebişlere bende elimden geldiğince yemeye çalışırım 🌺
Celiklibusee Tweety1 evet 2 haftaya düştük nstye bağlıyorlar artık her ihtimale karşı😍 size de maşaallah allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin😍💐
Mery16 Hafta da 2.450 ydik . Suan 35+1 olduk kaç olmuşuzdur bilmiyorum ama birazcık tontiş doğsun istiyorum kg aldıracak herşeyi yiyorum ama bana yarıyor nedense 🤧
Havvanure Tweety1 Ay inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmasın 🤲🏻 Burda baya kilolu bebişler var 2500 geçmiş bu haftalarda maşallah diyorum😅
Mery16 Tweety1 saglıklı olsunda canlarımız ne yapalım biraz ileride boğum boğum kollar bacaklar olur inşAllah 🥳😍