Baabus Kolipayse insta hesabı bilmiyorum hiç bakmadım da bana yengemin kardeşi ulaştırdı sonra kendim aldım istersen burdan sana kendi insta hesabımı yazayım sende yaz ki ona göre kabul edeyim ordan anlatayım
Bfduam Nehir-Poyraz canım prowomeni Dr mu verdi? Kaç ay kullandın? Tadından midem bulana bulana içiyordum ben.
Nehir-Poyraz Bfduam yok canım kendim aldım doktorlar bana pıhtılaşma için bile vermedi kendim aspirin aldım kullandımda öyle hamile kaldım. Tadı çok kötü değil yaaa. Ben direk büyük büyük yudumlarla içiyodum ilk defa onla böyle hissetttim ve kopkopyu bi pik gördüm yumurtlamada
Fulya01 Kolipayse Kolipayse ben kullandım ovulasyon testide kullandım şimdi kızımı bekliyorum 4 haftamiz kaldı çok şükür
Gamze1313 Kolipayse Bnde gördüm silik cizgiyi hadi hayırlısı olsun kan ver hemen bnm de böle cokti buda yaptım kesinleşti sonra ☺️
Bfduam Nehir-Poyraz damak tadı değişkenliği, kaç ay kullandın? Bu arada inş hamileymişsin cok sevindim, beta baktırdın mı?
Nehir-Poyraz Kolipayse çıkar ben on gün önce öğrenmiştim varsa çıkar ha değer çok yüksek çıkmaz ama en azından varmı yokmu bilirsin. Ovulasyon takibi yaptın mı?
Nehir-Poyraz Bfduam baktırdım dün 147,06 ay olarak değil bir hafta kullandım prowomen ama hayıtı üç dört ay kullandım canım. Teşekkür ederim bu arada
Bfduam Nehir-Poyraz sevindim adına, gözün aydın, inş sağlıkla ilerler, iki günde bi bakarsan anlaşılır, Belirtin var mıydı, günün geçti mi?
Nehir-Poyraz Bfduam yok bat 23ü günüm geçmedi. İki güne bi takip ettim zaten %60 arttı belirtide göğüs hassasiyeti kasık ağrısı vardı öyle çok belirtim yoktu ben yumurtlama gününden hesaplayarak yaptım testi canım. Güzel dileklerin için teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin inşallah Allah 🤲🏻