Yesimiko- Arkadaşlar hastanede yatıyorum. Çok ağır geçiriyorum. Bu durumu yaşayanlar nasıl atlattı? Çok kötüyüm
Ilkmercimekgeliyor Yesimiko- valla ben gecirmedim ama Rabbim şifa versin inşallah canim sag salim cikarsiniz insallah dualarim seninle 💕
Lale_95 Yesimiko- çok şükür yaşamadım ama Allah yardımcınız olsun Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Pamugunannesi1 Yesimiko- Hastanede yattım psikolojim bozuldu kendime gelmeye çalışıyorum ağır geçirdim ilaç ve serum verildi sürekli Allah yardımcın olsun çok zor hastanede yatmak 🥺
mommasBoys Yesimiko- canım ya acil şifalar versin rabbim😕 ben evde atlatmıştım ama ölüm gibi bişeydi düşündükçe Allah’ım düşmanıma yaşatmasın diyorum 😞 rabbim yardımcın olsun
Mimik Cok gecmisler olsun, Allah acil sifalar versin… Herkesin bunyesi cok cok farkli… biri diyerini tutmuyor ki… InsaAllah tez zamanda iyi olur da, evine gecebilirsin…
Leylaak Yesimiko- şuan covid 19 geçiriyorum bugün 13 günüm bitti yarın 14 hastaneye yatış dediler ama gitmedim kabullenmedm tedavi istemedm evimde ilaçsız sıvı şeyler ve meyvelerle duzeldm şuan sadece öksürük var çok şükür ilaçlar zaten kötü yapan şey bir an önce ilacı bırakmanızı tavsiye ederim ben evde atlattm
Dogalnaz Ben 8 gün yattım hastanede ağır gecırdım ılac kan sulandırıcılarla ve oksıjen makınasıyla nefes alabıldım bence hastanede olmak daha ıyı daha çabuk iyileşiyorsun canını sıkma bunuda atlatırsın ben atlattım çok şükür rabbım bıdaha yaşatmasın amın