gizemi Nişan geldiği farkedilmeyebilir mi? Ya da doğumdan ne kadar önce geliyor? Bilgisi olanlar aydınlatırsa çok sevinirim
fatmacos gizemi ilkin de ne nişan ne sancı ne su hiç bişi yaşamadım kuru kuru çok heyecansız Bi doğum oldu 😅😅😅 bakalım bunda ne olcak
Daniay gizemi 38+6 olduk bugün çok az pembe kanamam oldu sonrada kahverengiye döndü nişan mı değil mi bilmiyorum 🤷🏻♀️
gizemi fatmacos maşallah 🧿 sona yaklaştım ben de herkes nişandan bahsedince bende gelen giden bişey olmuyor
gizemi Rojin1993 37+5teyim çatı muayenesi de bir hafta önce oldum ama nişan denilen şey bende olmadı 🤷🏻♀️
Daniay gizemi Kanlı değildi çok açık renkte pembeydi ayy aşırı korkuyorum hemde gelsin istiyorum hastaneye gitmedim gitsem mi bilmiyorum 😢
gizemi Daniay aynı şeyleri ben de yaşıyorum hem bir an önce gelsin istiyorum hem de korkuyorum neyle karşılaşacağımı bilmiyorum 😂
fatmacos Rojin1993 aslında düzenli sancı vardı nst de benim acı rşiğim yüksek olduğu için hissetmedim ve 3 cm açıklık ta vardı yatış oldu açıklık çok hızlı ilerledi en son sancı hissetmem için suni takıldı yarım saat içinde doğum oldu şükür