Kdk Deryaerbil 3.ayımdan beri hep böyle. Her tahlilde enfeksiyon var ama kültürler hep temiz. O kadar antibiyotikler fitiller nereye gidiyo ben anlamadım. Hiçbişeyin faydasını da görmedim. Doğumdan sonra geçer diye ümit ediyorum
eminenura Deryaerbil 34+5 kuzum rica ederim. Bir de sık sık iç çamaşırını değiştir, günlük ped de kullanıyorsan sakın kullanma enfeksiyonu yayıyormuş
Deryaerbil eminenura teşekkür ederim hergğn değiştiriyorum hatta evde çamaşırsız gezdim bilerek kaşınma yok yanma yok daha önce idrar enfeksiyonu olmhştum çok kötü idrar yanıyordu çok
Kdk Deryaerbil kültürler hep temiz çıktığı için doğumdan sonra sebebini araştıralım dedi. Çünkü dediğine göre kullanmam gerekenden fazlasını bile kullanmışım ilaç olarak ama etki etmemiş. Böbreklerden kaynaklı bir sorun olabilir dedi.
Cinarinannesiiiii Deryaerbil kendi doktorum izinde özel doktora gittim inanır mısın fitil verdi tekrarlarsa haftada bir kullan dedi o kadar doktorumu bekliyorum
Yasminalkan Cansel22 gebeyken mi taşı düşürdünüz bnmde aynı durum var şuan ama taş mı bilmiyrm inşallah değildir
Cansel22 Yasminalkan doğumdan sonra farkedildi zaten büyükmüş hamileyken dusme ihtimali yokmus kırdırdım öyle düşürdüm