Perilisa Allah yardımcımız olsun kızlar 7. Haftamdayım 2 haftadır bulantım var kusma yok, ama kussam rahatlayacam 😖 çok zor geçiyor bütün yemeklerden içeceklerden tiksindim canım hiçbir şey istemiyor. Çubuk krakerden bile tiksiniyorum ama mecbur yiyorum
Zehra_oztepe Perilisa ben birkaç kez kustum su bile içesim gelmiyor sanki suda bir koku var, burnum herseye duyarlı oldu artık
SecilM Perilisa aa ne güzel ☺️ sizin yaşadıklarınızın aynısını yaşıyorum. Midemde sürekli yanma ve tiksinme hissi. En sevdiğim şeyleri görmek bile istemiyorum. İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize 🌸
SecilM Perilisa benim içimden de erkek geçiyor baştan beri. ☺️ Ama yeter ki sağlıklı olsun. Şu 8 ve 12.haftaları atlatsak rahatlayacağımı düşünüyorum biraz daha. İçimde korku hiç geçmiyor 😊
Balliko Zehra_oztepe az ve sık yemek uyumadan önce 2 prılam kıllan canım bu ilaç bi mucıze onun sayensınde kusmuyorum ama az ve sık yıyorum
Perilisa SecilM korkma canım bulantı varsa sağlıklı gebelik anlamına geliyormuş doktorum öyle dedi bulantının olmasına sevin dedi
SecilM Perilisa inşallah hayırlara vesile olur. Hepimiz güzel ve sağlıklı haberler alırız. Bugün çok yatamadım diye bel ağrım oldu direkt. Hiç böyle ağrı hissetmemiştim. Dinlenince geçecek birşeydir umarım.
Ezgi9292 Bende 23 haftalık hamileyim 5. Haftadan beri bulantılarım bana mısın demiyor. Prilam kurtarıcım. Ayrıca vişne suyu ayva kavun, tuz ve limonlu salatalık, sakız çiğnemek, bide simit bunlarla geldim bu haftaya kadAr. Allah yardımıcımız olsun.
Ezgi9292 Perilisa Perilisa Yaa banada herkes öyle dedi 12. Hafta bilemedin 16 da biter dedi ama malesef benim hala devam eskisi kadar olmasada yinede malesef devam ediyor. Herkeste aynı olmuyor inşallh seninki sürmez bu kadar🥺
Ezgi9292 Perilisa tabikide oluyor eskiye göre cook çok iyiyim ama işte direk yediğin seylerle alakalı baharattan kızartmadan sarımsak soğandan uzak durursan dahada rahat edersin😀