babymom16 Tuna_ bende jimerde yapıcam doktorum öyle söyledi normal doğum düşünüyorum eşimde giricek benimle doğuma son 20 günümüz
Tuna_ babymom16 sezeryana almıyolarsa sıkıntı ben eşimle yaşamak istiyorum o anı hem 8000 para verip hem bu süreci istefiğim gibi yaşayamayacaksam ne anlam
balkupumm Bende burada bekleyeyim, jimerde doğum yapanlar bilgi verirse ne güzel olur nasıldi memnun kaldılar mi? Refakatçi ve baba kalabiliyormus sanırım iki kişi onlara test yapıldı mı?8500 TL fiyat verdiler bu fiyat içine ikram vs dahil mi
Tuna_ balkupumm nakitte 7.500 faturasız.. kredi kartı 8000 doğum ğcretleri… covid testini bende merak ediyorum
birseny Tuna_ covid testi jimer de 250 TL . Doğumu bilen varsa yazabilir mi . Bizim de nasip olursa jimerde. Bir de oda süsleme fotoğraf çekimi falan nasıl oluyor . Odaya misafir için ne koyacaksınız
babymom16 birseny sadece 1 refakatçı ve 1 eş kabul ettiği için oda süslemesi yaptırmayacağım ziyaretçi kabul etmiyorlarmış
Tuna_ Jimerde doğum yapan pek yok sanırım😁 doğum ücretleri kafamı karıştırıyor açıkcası değer mi değmez mi?
babymom16 Tuna_ bence değer gayet güzel ilgili bi hastane ben hayat hastanesi ve medicana ya gittim devlet hastanesi gibi aşırı kalabalık hep bi koşturmaca var jimer daha temiz sakin düzenli bi hastane
babymom16 Tuna_ benim doktorum Mehmet Aral Atalay jimerin kendi doktoruydu şimdi kendine muayenehane açtı ayrıldı jimerden ama doğum için geliyor yine jimere bana 8500 TL dediler Covid testi için ücret alınmadığını biliyorum bu 8500 içinde ikram dahil onda da sadece pasta meyve tabağı 1 kg lohusa şerbeti 10 pozluk taburcu çekimi var o kadar normal doğuma kabul ediyor eşleri sezeryana kabul etmediğini söyledi doktorum siz yine de hastaneye sorun derim :)
balkupumm babymom16 kuzum ikramlar devam ediyormuymus covid sebebi ile yapılmıyor olarak biliyordum. Açıkçası 8500 bomboş hastaneye vermek benimde canımı sıkıyordu