-Ozge- Kızlar kapı süsü ve takı yastığı yaptırabileceğim güvenilir ve uygun fiyatlı sayfa öneriniz varmı bazı sayfalar çok uçuk fiyatlar verdi
MerveAli1303 -Ozge- @damladizaynn sayfasından kapı süsü ve takı yastığı takım halinde aldım bende EFT yoluyla kargo dahil 113 TL’ye geldi gayet kaliteli ve güzel paylaşımlarına bi göz atın isterseniz.
AslanAlp -Ozge- bugün takı yastığı için alışveriş yaptım 40 tl tuttu dışarıdan almakdansa kendim yapmam daha uyguna geldi
Happyasya -Ozge- bana kurdelalılar çok dmode gelmeye başladı, punc figürlü yastıklar çok tatlı bence .hem çok daha fonksiyonel 😀
Mucize_anne32 Bende soner süs bebekte yaptırdım kapı süsü ve taki yastigi 130 tl kapida odemeli fiyati bana uygun geldii hemde modelleride guzel benn memnin kaldımm
Mucize_anne32 asena_vina 1hafta icinde geldi normal de 10 12 is gunu diyorlar ama cabuk geliyor gelmeden ürünü size hazirlanmis halini atiyorlar aksama kargoya verdi ertesi gun kargo geldii bide ptt kargo falan olmadığından daha hızlı geliyor
Mucize_anne32 asena_vina ins sizde memnun kalirsiniz bayan çok ilgili paketleme falanda cok güzel geldii