zahidinannesi Renkli ultrasonda üç defadır göstermedi yüzünü, her defasında elleriyle yüzünü kapattı hatta en sonunda bacaklarını bile kafasına kadar çekti benim canım oğlum 🤭🥰, yarın kontrolüm var ne yapmak lazım. Çok istiyoruz yüzümü gorebilmeyi
leyla-kaya42 zahidinannesi özellıkle bisey yapinca donmez bebekler.genellikle en rahat ettikleri pozisyonu bulunca degistirmiyolar 😄
U-E zahidinannesi ne yaparsan yap yine inatcılar göstermiyo canım 6haftador bizimkide göstermiyo 🤦🏻♀️
Zeyyyn zahidinannesi siz stres olmayın kalp atış hızınızdan etkileniyor benim kız da uzun süre göstermedi şimdi her gittimizde gösteriyor kendini cimcime 😊😊
DemetF zahidinannesi arkadaslarin dedigi dogru olabilir ama sen gene ne yiyosan oynuyosa onu yiyip ole gir ben mesala pztsi gircem dondurma ve su icmeyi dusunuyorum hemen tepki veriyor:)
zahidinannesi leyla-kaya42 aslında her gittiğimizde pozisyonu görmeye çok uygun oluyor, yalnızca elleriyle gözlerini kapatıyor, titresimden etkileniyor sanırım.
zahidinannesi Zeyyyn ilk başta normal ultrasonla bakıyor bu sefer direk renkli bakmasını söyleyeceğim belki muayene uzun sürünce etkilenip yüzünü kapatiyordur diye
Zeyyyn zahidinannesi yok canım alakası yok zaten pozisyon bulsun diye uğraşıyor doktor bulunca diğerine geçiyor resim alıyor benimki öyle yapıyor mesela
Esma-nur zahidinannesi siyah kuru üzüm ve bol su iç hastanede yerinde durmuyor bebek umarım sende faydasını görürsün
Busraduragan zahidinannesi yaaa göstermiyor bazı lokumlar 😍😍 ben öyle dolanırken youtube gördüm doktor hastasına öksür diyordu 🤣 kadın öksüyordu benek hareket ediyordu cinsiyet görebilmek için 3 4 defa öksürttü :) dene sende belki işe yarar 🤗
Huelyaa zahidinannesi bende asla bir çözüm bulamadım tatlı yedim olmadı kahve içtim olmadı akışına bıraktım 😂