Ebru18 Merhaba, doğumdan sonra bebeğinize giydirilmesi için hemşireye hangi kıyafetleri verdiniz ya da vereceksiniz? Örneğin; 10′lu takım, 5′li takım vb. gibi?
Rumeysa19k Ebru18 ben kendim için ayrı bebek için ayrı kese yaptım canım. bebeğinkinde bez, ıslak mendil, beşli hastane çıkışı seti var. Benimkinde üçlü lohusa takımı, depend var
keyifkahvesi Ebru18 bebek bezi iç zıbın Çorap bere eldiven alt üst takım veya tulum mevsime göre çift olabilir mevsime göre yelek ve battaniye
1prens_annesii Ebru18 bez iç zıbın (bağlamalı) çıtçıtlı zıbın beyaz alt bacaklı çorap pazen battaniye hastane çıkışı 10lu yeleğiyle mendilini yakalığını koymicam sadece
bebegimizibekliyoruz1 Ebru18 5 li takım verilmesini öneriyor benim tanıdıklarım kalanları vermeme gibi durumları oluyormus
Ebru18 bebegimizibekliyoruz1 Benim de aklıma takılan tam da bu olmuştu aslında, 10′lu takımda giydirmedikleri parçaları geri vermezlerse çok beğenerek aldığım takım boşuna gitmiş olacak diye düşündüm.
Mucize_anne32 bebegimizibekliyoruz1 2 dogum yaptım boyle bişey ilk defa duydum niye vermesinler onlar size ait sonuçta zaten 10 takımda kullanilcak seyler varr mendil onluk yelek bunlari koyulmiyor ee geriye zaten verdiklerinde ustunde giyilmis oluyor çocuğun canim
bebegimizibekliyoruz1 Ebru18 ablam doğumda 10lu takım verdi zıbın battaniyesi tulumu eldiven ve şapkasını giydirip gerisini vermediler geri özel hastaneydi bir de o hengamede geri kalan kıyafetler aklında bile olmuyor
Ebru18 bebegimizibekliyoruz1 Benim de özel hastanede olacak ve beni aydınlattınız resmen, çok teşekkür ederim.
Vaveyla23 Ebru18 1 ay oldu dogum yapalı 3 lü hastane çıkışı aldım yanina bez eldiven şapka bide kundak koydum onu verdim odaya gelince zaten diğer takımı kendimiz giydirdik canım biz
Anesanne Ebru18 ben 10 lu çıkış setini vericem içinde battaniyesi olduğu için. Çünkü battaniyeye sarıp veriyorlar. Sen de 5 li yanına battaniye ekleyip verebilirsin
Asyamira Ebru18 15 gün önce doğum yaptım, hemşireye bir tane çıtçıtlı sıfır kollu zıbın, üzerine giyinmesi için alt üst takım, eldiven ve şapka, bir tane çorap ve battaniye koydum ☺️
Ebru18 Asyamira Aslında bir nevi gerekli olan her şeyi siz kendiniz takım yapmışsınız. Bu fikir de güzel 😊😊
Elfvli Ebru18 bizim hemşire miz bez , zibin, corap , eldiven, alt ust takim birde battaniye yi almıştı.
bebegimizibekliyoruz1 Mucize_anne32 ben ablamın başına geleni gözümle gördüğümü söylüyorum canım hemşireye 10 lu takımı vermek var 5 li takımı vermek var 10luda en fazla 4 5 parça giydiriliyor kalanlar kalıyor 5 li de her verdiğini giydiriyor eksik fazla kalmıyor canım
Mucize_anne32 bebegimizibekliyoruz1 ben 5 lide battaniye yok diyee 10 takim veriyorum ama zaten alt ust citcitli zibin eldiven sapka bunlari sirf battaniye takim diye veriyorum 3 dogum nasipse yine oyle hazırladım kilitli posetlere koydum
ElBah Trendyoldan 5li zibin eldiven alt üst sapkasi bulunan beyaz ve kenarlari gupir bulunan bi talim aldim. Fiyat 20 civarinda. Odaya gelince temiz ve begendigim çıkışı giydireceğim. Zaten hastaneden hastaneye değişir bu durum bence temizlerler bebegi vs bilmiyorum. Ucuz bi takim vereceğim dogar dogmaz giydirsinler diye, tavsiye ederim aldığım takimi :)