Aylinak1n leylo29 valla benim de eşim o konuda pek anlayışlı değildi daha doğrusu onu istemiyorum zannediyordu sonra ben bi kaç kez ilişki esnasında ya da sonrasında ağlayınca anladı derdimi
leylo29 Aylinak1n Vlla bi sekilde ben oldum artik cok tartismaya basliycaz yavas yavas oldum mecbur ins binsorun olmaz canim 😔
Seross10 leylo29 benimde kanamam vs olmayınca hiç yasaklamadı doktorum bel kasık ağrım benimde oluyor ama bol Dinleniyorum yormuyorum kendimi
leylo29 Seross10 İlk aylarda oluyordu lekenme agrim cok 2 haftadir sukur agrim cok yok lekelwnmede yok ama tedirginim canim esim istiyorki hergun olak 😔
leylo29 Seross10 Ben surekli yatip dinlenemiyorum kayinvaldemler yakin surekli onlar bende yada ben onlardayim mecburen
Seross10 leylo29 ama gebesin bunun bilincinde olsunlar senin için zor olur riskinde olmasa insan dinlenmeye ihtiyaç duyuyor
leylo29 Seross10 Onlar pek onemsemiyor valla canim biliyorlar agir geciyor hani ama bile bile ses etmiyorlar
Seross10 leylo29 En yakını düşünmüyor zaten insanı. Olsun sen kendini yorma yinede Allaha emanet mimiklerimiz
Fatma7666 leylo29 Doktorunuz ne diyorsa onu yapın derim danışın bir öneriyor mu ilişkiyi🤦♀️Bizde düşük tehlikesi vardı bir senedir olmuyor mesela 🤦♀️
leylo29 Fatma7666 Ay zor durum canim vlla dikkatli yavs olduk canim carsamba gunu hastaneye gitcem sorcam sorun yok şükür
Fatma7666 leylo29 Ayyy çok şükür kuzum öncelik bebek olmalı sorun öutlaka doktorunuza aman dikkat edin 🥰
Deletedmom_33 leylo29 Rahiminiz büyüdüğü için ağrı olabilir bende de oldu 10.hafta. Gaz sancım da kasiklarimlarima vuruyor bazen hala 12+3′üm
mehmel54 leylo29 kasıkta ağrı olması normal ilk gebelikte ama siz yine de ilk 3 ay ilişkiye girmeyin doktorunuza danışmadan o bir sakınca görmüyorsa problem yoktur
leylo29 mehmel54 Cok tsk ederim sukur sorun yok canim esim huzursuzluk cikarinca birlikte oldum ama sukur sorun olmadi carsamba gunu gitcem hastaneye ztn doktorada sorarim yine