Kdk Merhaba cağnım kızlar. 37+0ım. Bugün kontrolüm vardı. Bebeğin başa kanala girmiş 1cm de açıklık varmış. Nstde sancılarım çok az çıktı ben hissetmiyordum. 40 civarında artık hangi birimleyse. Sorum şu tecrübelerinize göre doğumum yakın mıdır? Yoksa hiç belli olmaz mı🙄
Tuysl Kdk 1 cm cok az cnm bazen haftalar alabilir 1 cm aciklik bazen ise saatler icinde acilabilir sancılarınız duzenli bir sekilde 80 ustu gelmeye baslarsa doğum basladi demektir 😊 eger agriniz sıklaşmazsa daha vaktiniz var mesela benim ilk dogumum da 35. Hafta da kanala girmisti 37+2 de doğum yaptim 😊
Kvsraykt Kdk şuan sadece su gelişi ya da düzenli sancı bekleyin günlük hayata devam edip stres yapmayın
Zelsonr Kdk En son gittiğimde öyle bişi demedi canım bu salı yine gidicem 33+2 olunca bakalım donmuş mü bende merak ediyorum valla🤷🤭
Kdk Zelsonr gerçi seninki daha küçük acele etmesin haftasını doldursun😇 benimkinin hep bi inesi vardı aşağı 😅 şimdide doğmaz da bekletirse diye korkuyorum😬
Zelsonr Kdk Evet ama nedense erken gelicek gibi hissediyorum,bilmiyorum ya hayırlısı olsun inşallah 🤲🤷🤪 İnşallah en hayırlı zamanda gelir annesi merak etme,çok bekletmez inşallah🤲💜
Kdk Kvsraykt hastane çantamı son kez gözden geçirip beşiği odama koyayım. Hazırlıksız yakalanmak en çok korktuğum.
Mucize_anne32 Benim kanala girdi dedii 1 hafta sonraya kontrol verdi kontrole gitcegim gun sancılarım basladi yakindir seninde ins bakalım şimdiki hamileligim nasil olucak benimdee
Tuysl AseLenaMom evet benim 2 normal dogumum var 😊 simdi 3.ye hamileyim insallah normal.olacak gözüyle bakıyorum 😊