Hahahh12 Deletedmom93428 gecmıs olsun dönüşün bu sefer üzücü oldu . Salgın var herkes hasta ya yeni iyileştim bende
Mrv1007 Ah çok geçmiş olsun. Ben aşırı kusmalarımdan dolayı geçen hafta sabah aksam birer serum aldım. Yüzüm serumdan ödem oldu aynı serdar ortaça benziyordum 🤣 Rabbim şifa versin hemencik geçsin gitsin inşallah 🌸
2melekannesi_ Deletedmom93428 canım geçmiş olsun, ishal kusma doğum belirtisi diyorlar öyle bişeyin yoktur inşallah 🤲🏻
Zelsonr Deletedmom93428 Sende salgına tutuldun anlaşılan çok zor rabbim yardımcın olsun. Bende bayramın ilk günü böyle oldum gece iki de aciile gidip serum yedim. 4 gün boyunca hiçbişi yemedim ama ayağımda tuvalettten çıkmadi maalesef. İnşallah seninki kolay geçer🤲🤲💙
Deletedmom93428 Esraali bn de kusamıyodum ama bugun o kadsr kötü oldum ki kusmaktan dayanamadm midem boş yinede midem alt üsttü 🤦♀️aynen salgınmış🤦♀️
Deletedmom93428 2melekannesi_ salgın dediler ama ultrasyona girmedm daha canım 🤷♀️teşekkür ederim canım 🤭🌸
nevamm1 Deletedmom93428 Bende nerelerde bu kız dedim bugün kendi kendime çok geçmiş olsun 🙏 bağırsak enfeksiyonu salgına var çevremde herkes hasta banada gelicek diye korkuyorum.iyiles biran önce 🌹❤️
Deletedmom93428 nevamm1 ah canım aman dikkat et berbat bir şey🤦♀️çok teşekkür ederim şeker Allah razı olsun 🤲🥰