zeyzey89 Merhaba kizlar, henüz bugun 5 haftama yeni girdim. Yani daha cok yeni hamileyim. 178 boyunda 57 kiloyum zayifim yani. Yalniz 4 gundur fln karnim sismeye basladi. Esim zayif oldugum icin bu kadar hizli olmasi normal diyor. Ben gaz dir dedim o yuzden sismistir dedim ama galiba oda degilmis. Bu konu hakkında deneyimleriniz neler :/ karnınız ne zaman belirginleşmeye başladı?
Deletedmom15257 zeyzey89 kuzum ilk 3 ay cokkkk fazla gaz oluyo zayıf bile olsan o haftada imkansiz cikmasi cunku daha kan parcasi o 12 den sonra bi ihtimal çıkıyor
MetehaninAnnesi zeyzey89 aynen canim o gaz şişkinliği bende aynı şekildydim gaz olduğunu anlıyorsun zaten. Şimdi 5.ay yeni bitti yeni çıktı göbeğim
deletedmom6295 zeyzey89 gaz ve ödem. Ben 15. haftamdayım henüz karnımın altında yumurta kadar şişme var 5. haftada bebeğiniz daha fasulye kadar karnınızın şişme imkanı yok şuanda bebekten dolayı
Slcnslcn zeyzey89 cnm zayifsin o kdr cabuk belli olmaz. Ben 21.haftamdaym. Daha 2 haftadr iice belirginlesmeye basladi. Bol giysem oda cok asiri degil. Seninkide kabizlik gaz vs ile alakali bnce
KlncA Ben 13. Haftaya girdim canım ve karnım çok çok az başladı o da Bebek değil rahmim genişlediği için. Yani bence 5.hafta çok erken. Birçok kaynakta rahmin 12.hafta sonrası leğen kemiğinin üstüne çıkmaya başladığı bu şekilde de karnın belirdiğini okudum
findikkurdum17 zeyzey89 bende 5+1 haftalıgım hamile olduğumu bilmeden önce şişkiliğimin farkındayım yaklaşık 10 gündür şiş karnım galiba ödem falan karnım baya 4 5 aylık hamile gibi duruyor bu haftalarda ödem olması normal mi acaba
Mercimeklerveannesi zeyzey89 cnm bende çok zayıfım. 45 kilo ile hamile kaldım. Şuan 14 haftalık hamileyim daha yeni karnım çıkıyor. Gazdan şişkinlik vardır sende şimdi. Bende de çok vardı
zlemAbbasiTun Bende 16 haftadayım biraz kilom olmasına ragmen normal göbek gibi duruyor hamile gibi durmuyor yani o haftalarda çıkması imkansız gazdır büyük ihtimalle
MinikkkMucizem zeyzey89 iç karnin la alakali olabilir canım iç karnin darsa 5 aylıkken 9 aylık gibi olabilirsin ama bu kadar erken olur mu bilemedim ☺
ygmrates Kesinlikle İç Karın İle alakalı. İç karnın küçük ise oluşan bir durum bu. Bende 5 ve 6. Haftalarda görenler hemen anlıyordu hamile olduğumu. 🤗
Azrasare zeyzey89 kesinlikle gaz şişkinliği :) ilk gebeligimde bende 175 boyunda ve 53 kiloydum aynı sizin gibi karnımın hemen şiştiğini hissettim ama karnım gerçekten şişliğinde onun gaz olduğu anladım :)
Mavi1 zeyzey89 kesinlikle burdan bir kaç arkadaşa katılıyorum gaz problemi tuvalete çıkamama kabızlık tuz bunlar insanı çok şişiriyor, 12. haftadan sonra rutine biniyorsun. ben 19+2 hamileyim, annem diyor ki bu nasıl hamilelik belli bile değil yani
Sedahmeteper zeyzey89 5 hafta çok erken bebek daha çok küçük . Gaz olabılır yada buaralar biraz hamileyım diye fazla yıyorsan Ondanda olur. Ayrıca bende 17 haftalık hamileyım baya karnım var belli oluyor bakıldıgında herkesin bir olmaz kiminin daha erken kiminin daha geç büyür karnı hiç belli olmayan bile var .
Ezgi14 zeyzey89 sabah uyandiginda gazin yoksa tuvaletini yap bisi yemeden aynadan karnina bak gobegin altinda sislik varsa bebektir o. Ama bu kadar erken cikmasi imkansiz. Daha bi mercimek :)