arenikom Bugün itibariyle 17+3 uz oglusumla. Bir kürtaj var. Bu ikinci gebeligim Rabbim insallah olmayanlara nasip etsin bizlere de sağlıklı şekilde kucagimiza almayi insallahhh 😍
kediannesi60 arenikom amin insallah benimde oğlum oluyor rabbim isteyen dileyen herkese anne olmayı nasip etsin🙏 17+2
Elifveoglu yyagmurrr öğrenemedim henüz 12 haftalıkken gitmiştik gorunmedi sonra bayram girdi araya sonra da korona olduk derken haftaya gideceğiz inşallah 😅 sizinki belli mi
mineirem arenikom biraz zorlu gidiyo ilk gebeliğim gibi değil gebelik zehirlenmesi için pazartesi günü hastaneye yatisim yapılacak oğlumdan sorna kızım olucak 😊😊gobus aldı başını gitti 😊😊 sizin nasıl gidiyor
arenikom mineirem bu arada Allah sifa versin yardımcınız olsun. Bi yandan çok korkuyorum ilki gibi olursa diye hastane koridorunda ayaklarm zangir zangir oluyor ama bakalm Mevlam neylemis gorecehiz
yyagmurrr Elifveoglu hayır 😞 biz en son 15 haftalıkken gittik ama bağdaş kurmuştu minik ne yapsak göstermedi 😬
deno1 arenikom 17 bende erkek arada gelen migde bulantısı zaten içerde kanama alanım var yorgunluk halsizlik cok çişe çıkıyorum daha sayayım mı😅 Allah yardımcımız olsun bende 3 sene bekledim
sugarbaby Biz de 17+3 olduk kilonuz ne alemde acaba? Birde kahverengi lekelenmem var akşama. Kadar tuvalet yolundayız🙈
AlyaEkmen_ sugarbaby ben henüz kilo almadım 🙊bakalım ne zaman alicaz göbek hafif bir şekilde var ama dışardan belli olacak kadar değil 🤗