Lulikli Aysuntas benim randevum da sata göre 12+5te ilk randevuda doktorun dediğine göre 11+5 de olacak 😅 belli olursa bana da haber verin lütfen buraya yazın 😅 benim doktor arkadaşımınkini 12. Haftada söylemişti ama o erkekti bakalım erkekse muhtemelen söyleyecek bana da kızsa diye öğrenemezsem diye tedirgin oluyom 😅
Meryemtrksoy Aysuntas genelde erkek olduğu zaman o haftalarda daha çabuk belli oluyor canım benim ama erken bence bende sormuştum 11+6 yken baktı ben gördüm pipiyi de çaktırmadım😂2-3 hafta sonra bakalım kesin olsun daha belli değil demişti hakikaten de erkekti
gokcekocyigit07 Eğer bebeğin pozisyonu uygunsa öğrenebilirsin, ama belli de olmuyor ben ilk kızımda 11 de öğrendim, şimdiki kızımı ise 22 de ayrıntılı ultrasonda ancak öğrendim, göstermedi kendini 🤭
Hilal1995 Benim 11 haftada kıza benziyor dedi 16 haftada da erkek gibi diyip duruyor ne zaman net bşsey söyleyecek bilemiyorum kesindir artık diyerek gitmiştim oysaki🙄
Aysuntas Hilal1995 yaaa oda çok kötü olmuş canım alışveriş için falan . Hayırlısı olsun da ama işte insan merak ediyor😍
Lulikli Aysuntas hadi hayırlısı olsun canım allah sağlıkla doğmayı nasip etsin 💐 teşekkür ederim haber verdiğin için 🥳
Bsrydmr Aysuntas yanılma olabiliyor o haftada benim öyle oldu kıza benziyor dedi 11+2 de 15 te kesin erkek dedi o yüzden beklemek en iyisi