Esenburhan123 Ybb kullanan anneler doğumuma 70 gün bir zaman kaldı inşallah ybb kullanmayı düşünüyorum ama nerden almalıyım siz hangi sayfadan alıyorsunuz yenidoğan ne kadar yeterli bilgi verir misiniz? Teşekkürler 🤩
Gkc123 Esenburhan123 bu bezlerde masraflı imiş tek seferlik ama 😅yenidoğan için de küçükleri varmış ama ben ilk iki ay bez kullanır sonra ybb ye geçerim diye düşünüp küçük almadım bakalım olur gider inşallah 😅
guzellanne Esenburhan123 canım instagramda ybb_evim diye bir sayfa var orayı tavsiye ederim 🥰 hem bilgi veriyor hem satış yapıyor p satıcı sana daha doğru bilgiler verir 😊 sadece danışmak içinde yazabilirsin 🤭
Gkc123 Ben bugün sipariş ettim benim de son 68 inşallah başarıyla kullanabilirim 🤗instagramda tıkanabilir bebek bezi yazınca çıkan sayfalardan biriyle görüşebilirsin ben gardırops uyg üzerinden verdim ☺️
Esenburhan123 Gkc123 bende onda kararsızım 7 kiloya kadar kullanılan yenidoğan var birde tek beden olanlar varmış tek beden almak daha mantıklı geldi banada cıtcıtlardan küçültürüm diye düşünüyorum..
Esenburhan123 Denizyildizii hayır yani süreç ne gösterecek bilmiyorum ilk gebelik ilk deneyim olacak hAzır bezlerin içlerindeki petrol türevi katkı malzemesine güvenmiyorum ybb kullanmayı düşünüyorum
Denizyildizii Esenburhan123 Genelde doğduğu gibi tuvalete alıştıranlar kullanıyor onlari. Yoksa günde 10 kere bez yıkamakla baş edilmez