Baharyzcici Kizlardun beyaz akıntı geldi süt halinde bende acaba yumurtladim mi yojsa yumurtlamanın mi diye dusune düşüne bı hal oldum bende ovusyon testi aldım yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce tumutlama oldu mu olmadimi adetime 11 kaldi
[silindi] Baharyzcici yumurtlama baslamis canim testin tam kirmizi olmasi lazim sk sk iliskiye devam edin
Minik11 Baharyzcici yumurtlama hic yok daha eğer akıntın. Yumurta akı gibi ise yumurtlama vardır diyecem ama bu yumurtlama degil yakında degil. Adetin düzenli ise adetinin 12 13 14 ve 15. Günlerini takip.et
Baharyzcici Kizlar resme bakın ama yumurtlamam 9 da gösteriyordu yani günü gününe adet gören biriyim normalde 14 gün ayın dokuzu idi
Baharyzcici Minik11 değerlendirdim canım 10 11 12 13 14 15 günleri ama şuan böyle akıntı gelip duruyo beyaz ve kasık ağrısı var acaba yumurtladim da tuttumu yoksa yumurtlicam mi diye merak ettim ovusyon testi aldım sonuç bu
Baharyzcici umutluanneadayi ins canım benim ama çok geç değil mi 20. Gün ve adetini günü gününe oluyorum acaba bendemi problem var