3MelekAnnesi3 Kızlar son 3 gündü ogluma kavusmaya, 15 inde yatıs verilip 16 sında sezeryan olacaktım bugun kontrole gidince iptal ettiler sebebi durumumum iyi olmasıymıs Plesanta previa durumunda en son kaça kadar beklenir ben 14 gün sonra 39 a yaklasmıs olcam suan 37 yim
kadifemsii 3MelekAnnesi3 ben 40+3 te sezeryan doğum yaptım ne kadar geç o kadar iyi canım . 40 tan sonra sorun olabilir oda bebek dışkısını yer diye
[silindi] 3MelekAnnesi3 39+ 5 kadar bekletirler hersey normal oldugu cnm bebek icin 1 gram 1 gram çünkü
Sirinsema 3MelekAnnesi3 benimde sezeryan olacak 270.günümde alacak beni 38+4 olacak yani 9 ayı tam dolduruyorum o gün sıkıntı yoksa senide benimki gibi alırlar canım muhtemelen
nur_3838 3MelekAnnesi3 benim totalis değildi ama yine de aşagıdaydı rahme yakındı 38+6 da doğum yaptım. Az kalmış sizin inşAllah kanamanız olmadan hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız🤲🏻
3MelekAnnesi3 Arastırmama göre 37 38 de almaları lazımmıs korktum biraz ya kanama vs olursa o güne kadar diyr
3MelekAnnesi3 kadifemsii normal durum olsa beklemeyi cok istiyorum bende keske 40 42 olsa cnm anne karnında gecerdigi her gün dışardan daha degerli onu biliyorum ama bebegin eşi asagıda kanama olursa seni bile kurtarmaya biliriz riskli diyolar hemde sezeryan gününü iptal ediyorlar o yüzden sizlere sormak istedim
kadifemsii 3MelekAnnesi3 durum böyleyse mutlaka başka doktora görünürüm . Özele gidil bi muayene olma imkanınız varsa gidin bence
3MelekAnnesi3 kadifemsii teşekkür ederim özelde tek sefere mahsus bakar mı acaba ya da suan Baska devlete gitsem kabul eder mi haftam baya gecti
3MelekAnnesi3 [silindi] normal durum yok ki canım plesanta previa durumu var kanama felan riskine karsı en son 37 de alırız diyolar o yüzden sasırdım iptal etmesine yoksa normal bir sezeryan durumu degil benim ki baya riskli
Pey Bende plesenta totalis var. Dokdorum kesinlikle 38 girer girmez sezeryan dedi daha fazla bekletmeyiz bu durumda dedi. Son 10 gün kaldı bizimde sezeryana çok korkuyorum ve heyecanlıyım.
3MelekAnnesi3 Pey işte bana da kesinlikle 37 sonrası bekleyemeyiz risk diyodu günümü almıstım ama smdi iptal
[silindi] 3MelekAnnesi3 pardon ozur dilerim yaziyi yanlis anlamisim canim durumum iyiymis dedin yabende artik yok anladim indn iptal ettiler sandim k.b
3MelekAnnesi3 Sirinsema 37 den sonra beklemek riskli diyolar cnm anlamadım bende 24 ünde gel dediler ta o zamana da 38 geciyorum
Sirinsema 3MelekAnnesi3 hiç bilemedim canım allah yardımcın olsun ama illaki son kontrolde sıııntı görmemişlerdir ne kadar kalırsa o kadar iyi diye düşünüyorlar çünkü içini ferah tut umarım hersey güzel olur iyi dileklerim seninle
Emsare Ben de o kadar beklemek riskli diye biliyorum. Acaba ağrım sancım var deseniz yapmazlar mı. Sıkıntım yok falan demeyin bence, geceleri yatamıyorum falan deyin. Neye göre durumun iyi dediler acaba, totalis değil misiniz acaba
3MelekAnnesi3 Emsare 22 haftadan beri tamamen kapatıyor rahmi cnm totalis diyolar Hatta bebegin ölçümleri geri yinede bekletiyor cözemedim