Rabiaayar Arkadaşlar iyi günler detaylı ultrason iÇin gittim ama dr bakamadı bebeğin suyu çok az dedi beni başka biryere yönlendirdiler napmam lazım çok korkuyorum 
irem Rabiaayar canım benim de bilgim yok fakat ablamında suyu azalmıştı havuç suyu tavsiye etti doktor gerçekten etkisi oldu sen kaç haftalıksın?
Mltm07 Rabiaayar herkes havuç suyu iç diyorlar görüyorum postlarda hep bol su için 3 litre su havuç suyu geçmiş olsun uöarım çabuk çoğalır suyu
Meryem80 Havuc suyu ıc canım sıkacak yoksa havucu rendele biraz su koy ocakta kaynasın bir kez kapat altını gunde 3 yada 4 bardak ıcmek yeterli geliyor benimde 18. Haftada doktor oyle dedi 3 gun ıctım ozele gittim cok sukur suyu geri duzeldı
[silindi] Rabiaayar hem sklmis havuc suyu bol bol ac karnina yatmadan once ic soluna yat gece yatmadan once ic
Yalcnnaysgll Rabiaayar canım ilk gebeliğimde aynı sorunu yaşadım suyum sınırdaydı haftada 3 gün sabah akşam havuç suyu tükettim düzelmişti 1 haftada metro marketlerde exotic diye marka vardı taze sıkım onlardan al iç günde 2-3 litre su iç düzelir stres yapma