Benferus Kızlar merhaba mide bulantısı olan hamişlerin kız bebeği olucağı konusunda yanılma payı var mı? Araştırma motorundada aynı şey çıkıyor kız olma ihtimali yüksek yazıyor forumlardada öyle. Sizce doğru mu?☺️☺️
Denizyildizii Benferus Kızıma hamileyken hiç mide bulantısı yaşamadım. Oğluma hamileyim suan 28. Haftadayim hala daha ilaçla duruyorum😄
Minnakkkk Benferus bence kulliyen uydurma 😀 ilk, bebegim kız 20. Haftaya kadar her gün kustum, sonrasında biraz yavasladı ikincisinde 24 e kadar aşırı bulantım vardı kusmuyordum ama surekli afedersiniz safra cıkartıyırdum nasipse oglum olacak 😍
kadifemsii Benferus alakası yok cinsiyetle gebelik belirtilerinin 🤷♀️ Bu hormonlarla alakalı vücudumuz aynı tepkiyi vermiyor o hormonlara herkeste farklı seyrediyor bu yüzden .
Asl90 Benferus alakası olduğunu sanmıyorum. Hormonlarla alaka bi durum tabi istatiksel olarak kız ağırlıklı olabilir. Benimde bulandı ama oğlum oldu
Mavilio2 Ne aşerme tarzıyla ne mide bulantısı ne karın şekli hiç bişi bebeyin cinsiyetini belirlemiyor
Benferus Mavilio2 önemli olan sağlıcakla gelmesi zatende insanda bi meraklanmıyo değil😁 cevredede görünce acaba mı oldum bi an ☺️☺️
Benferus kadifemsii evet herkes hamileliği çok farklı yaşıyor. Şuan hiç halim olmadığı için hamile kadınların gezmesi çok şaşırtıyo beni tabi çok saçma 😄😄😄
Mavilio2 Benferus bende 17 haftalık gebeyim nasip olursa pazarts doktora gideceğim öğrenmek için dilerim kendini gösterir saglıkla gelir inşallah ama insan cidden çok merak ediyor başlarda çok yoruyordum kesin koz kesin erkek diye ama araştırınca bilimsel olarak hiç bir belirtinin karşılığı yokmuş 😀 o yüzden zamanını beklemek lazım 🌹
kadifemsii Benferus bana saçma gelmiyor da kıskanıyorum galiba 😀😀 başımı kaldıramıyorum ve 1 yaşında bi kızım var 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
irem Benferus Ablam ilk 6ay deli gibi kusuyordu erkek oldu bende ilk 3 ay perişan oldum bulantıdan bakalım daha ogrenmedim cinsiyeti bence pek alakası yok olanlarda tesadüf🤗🤗
Benferus kadifemsii ayy hemde ne kıskanmak söyle olabilcekmiyim diyorum hastaneye gittiğimde 6-7 aylık hamileleri görünce 😄☺️
Berra71 Benferus benim midem çok bulanırdı bütün belirtilerim kızı gösteriyor ama doktor 3 defa erkek dedi bana yani pek bi alakası yok
Prenses_Prens Kızımda kustum ve bulandım oldu ama kökü hassasiyetim yoktu şimdi oğluma hamileyim ilk başlarda kusma bulantı oldu ama oğlumda koku hassasiyeti oldu mutfağa bile maske ile girdim ikisi arasındaki tek fark buydu benim için
Benferus Prenses_Prens ikinci hamilelik bile farklı diyosunuz aynı bedende. Bakalım inşallah sağlıklı olsun kız erkek farketmez☺️
Kevser01 Benferus Mide bulantisi ve kusma hic yasamadim suan son gunlerim ve kizim olacak annemde de hic mide bulantisi olmamis 4 cocukta da belki genetik olabilir benimkisi cok sukur kolay gecti bu yuzden 😂😂
Benferus Kevser01 benim iki abim var annem onlarda hiç bulantı ağrı yaşamamış ama sana hamileliğimde çok bulantı yaşadım dedi. Bende o yüzden bi sorayım dedim😁☺️
Gul-42 Benferus yedı aydır mıdem bulanıo mıdem yanıo oglum olacak 😀hatta tatlı asermedım eksı tuzlu acı aserdım ama erkek
Sakinem212 Benferus valla japon araştırmasına göre kız bebeğe hamileler daha fazla bulantı oluyormuş ben ilk gebelüimde kebap tan midme bulanıyordu kızım oldu şimid yine hamileyim kebap tan yine midem bulanıyor ve yin ekız olacak eşime söyledim bak ben kendimi biliyorum aynı şeye bulanıyorsa yanılma payı olmaz diye doktor %90 kız dedi 14 haftada 😁