LivaveLeyla Tubazenginnn son 57 ama sezeryan olacak daha erken gelecek geçmiyor takıldım kaldım sanki 32.haftada
Esygy Tubazenginnn son 40 benimde bende biraz yavaş geçsin diyorum doğum temizliği yapıyorum bebeğin kıyafetleri yıkanıcak dizilicek hastene çantası hazırlanıcak benim için çok hızlı geçiyor gibi geliyor 🤭
Esra_baki Tubazenginnn Son 25 Eylül’ün ilk haftasi gibi görünüyor ama ben iki haftaya gelmesni istiyorum bı umut Ağustos doğumlu olabilir 😁
Tubazenginnn Firdevsgulden yatmaktan şiştim doğsun birran önce doğduktan sonra umarım şikayet etmeyiz 😬😬😂
Tubazenginnn LivaveLeyla birşey merak ediyorum devlet hastanesinde kendi isteğimizle sezeryan olabiliyor muyuz?
kalbimin_cicegi LivaveLeyla bende 32.yim şuan sezeryan olacağım inşallah 🤲🏻 tahminimce Eylül 21 gibi falan bakalım doktor ne zaman diyecek
irem9797 Tubazenginnn devlet mecburi bir durum olmadıkça sezeryana almaz anca bebekte sıkıntı olucak yada anne normal doguramicak kadar büyük bir rahatsızlığı olucak ki anca o zaman.
MerveCeren Tubazenginnn soon 29 😬 nezaman doğurcam demekten sıkıldım bende😂🤦🏻♀️ 2 li rakamlara düşünce zaman geçmiyor sanki 😳
Tubazenginnn MerveCeren herkes karnındayken daha iyi diye avutuyor bende sanki bir ben doğuruyormulum gibi ağrılarım çekilmiyor diyip çıkarmak istiyorum 😂😂😂
Haticecakirr Tubazenginnn bizimde son 42 gerçekten artık geçmemeye başladı 🤣 nefes alamıyorum ya ben sizde durumlar aynı mı
Tubazenginnn Haticecakirr 3. Adımda yorulmaya başladım eşim artık benimle ördek diyd dalga geçiyor 😒😒