Addile 37+5deyiz dünden beridir çok aferidersiniz ishalim ama ne karın agrısı ne bulantı bişey var yediklerimden olsa bunlarda olır diye düşündm. dogum belirtisi olabilir diyorlar ama sancı felanda yok bebegimde baya hareketli var mı böyle olup dogumu başlayan
Yenianneadayi2208 Addile bilmiyorum. Fakat ishal doğum belirtisi olabilirmiş. Siz kendinizi kontrol edin bel ağrınız bacak ağrınız var mı, nişan geldi mi,sancı var mı suyunuz geliyor mu diye. Panik yapacak bişey yok. Artık gelse bile erken değil tam zamanı ☺️
zk92 Ben de 38+5 günlük hamileyim. Birkaç zamandır ishalim. Bugün nişan geldi. Ama sancı ve açılma yok. Vr ayaklarım çok ağrıyor 🤦🏻♀️ tabi herkeste farklı olabilir
Eylem_kaya07 38+5 haftalık olduk 3 gündür ishalim nedendir bilmiyorum normalde kabızlık sorunum var 🤦
Addile Eylem_kaya07 bende normalde 8 aydr kabızlıkla ugrasıyrdm böyle olumca şaşırdm inş dogm belirtisidr
Arenn 37+5 im bende ishalim bir haftadir ilk geveligimdede dogum haftasi ishaldim dogum yaklasirken olan bisey bu bnce
Eylem_kaya07 Addile ay inşallah ya ben az önce doktordan geldim bebek basının birazını kanala koymuş dedi doğacak gibi değil de inşallah ishal doğum belirtisidir🙏🙏
Addile greybrde çok içerim suyu ben içmedgm zaman kasıklarımdan başlıyr agrı 🤦🏻♀️İyice hassas oluyr vucut hamilelkte