Liyaa Mrb hanımlar. 32 hafta raporu alırken doplere giren var mı aranızda? Raporu neye göre verdi doktorunuz?
yamacinannesii Liyaa bende onu merak ediyorum 32ye az kaldı araştırmada takipliyim 32de çıkmak istiyorum ya doktor derse bana çalışabilirsin daha diye kendi isteğimizle çıkabiliyomuyuz acaba
aysegulekinci Liyaa direk verdi doktorum çalışmak istiyor musun istemiyor musun diye hangisini diye ama ben zaten hemşireydim pandemi de çalıştığım için son aylarda gitmedim rapor alıp o yüzden çakışmak istemedim 🥰
Nurtrky yamacinannesii tabikide çıkarsın eğer hamile kişi çalışmak isterse çalışır 32. Hafta senn yasal hakkın çıkabilirain
Busratopuz yamacinannesii doktor direk çalısacak mısın rapora mı ayrılacaksın diye soruyor siz muhane olurken sekreteri raporınuzu ayarlıyor. Doktorun degil sizin isteginiz önemli olan
Alone yamacinannesii doktor önce muayene eder sorun yoksa size sorar çalışacakmısın bırakacak mısın diye. Siz devam derseniz ona göre çalışabilir raporu veriyor yok çalışamam derseniz de ona göre çalışamaz raporu veriyor
Liyaa Nurtrky ay valla geçen hafta zaten muayene oldum haftami ultrasonda da gördü Dr. Bu hafta 32 oluorm. Hayr bunu bildiği halde ne dopleri?
Melek6177 32+0 olduğun zaman doktoruna istersen çalışır istersen çalışamaz alırsın o tamamen anneye kalmış 🤗 32 yi uzatma sebebi eğer iyiysen doğumdan sonra ya bebişle daha çok vakit geçirmek için kullanmadıklarını aktarabilirsin ☺️
Liyaa Melek6177 cnm idari izinden sonra 32 olunca çalışsan dahi gidip raporu almak gerekiyor yoksa çalışamaz oluncai alinior?
eylusko Liyaa ya ne alaka dopler kardeşim ilk defa duyuyorum . para için yapıyordur. direk veriyorlar
Elfvli Liyaa boyle bir zorunluluk yok. Bir dogumum.devlette diğeri özel de oldu . Iki kurum da böyle birdey talep etmeden istediğim haftada rapor verdi.
Melek6177 Liyaa siz gebesiniz ne dopleri böyle bişey mümkün değil bi yanlışlık vardır bir daha görüşün doktorunuzla
Elfvli Liyaa hiçbir şeye girmenize gerek yok ki. İs kanununa göre yasal analık izni 32. Hafta da başlar. Siz isterseniz sağlık durumunuz iyi ise doktorunuz da onay verirse çalışabilir alır ve bir sonraki yasal süre 37. Haftaya kadar çalışır siniz.
Nbnes Bana da doktorum sordu çalışmak istiyor musun diye ben istediğim için çalışabilir raporu aldım, çalışmayan arkadaşlarıma da direk çalışamaz verdi 🙄
Bgmnfrtiti 32.haftada bende direk çalışamaz aldım. Neden böyle bir şey istedi sizin yasal hakkınız izine çıkmak