Boncugummmm Bna doktorum 4000 enox 150 mg ecoprim dedi ama 100 yazmş tekrar gttgimde sordum 150 geç dedi. Dier kayplarmda hep kanamlı gecti kaybettm şuan 150 gecmye korkuyorum acba kanma yapr mı dıye 😪
Pembepanterr Boncugummmm sadece oksapar yada enox farketmiyor 0,6 kullanıyorum günde 2 kez pıhtılaşmam var ilk gebeliğimdede bunu kullandım
boncukbiranne 4000 lik oksapar 150 lik ecopirin kullanıyorum kanama fln yapmadı hiç bundan önce coraspirin kullanıyordum o yaptı
Boncugummmm boncukbiranne bnde yarın 150 ecoprime feçicem canım 4000 igne bnde kullanyorum inşllh yapmz bnada corasprin kanma yapıyordu. Senın kaç genınde pıhtılanma var
boncukbiranne Boncugummmm Tek genimde var canım coraspirin kan sulandirci iğne ile kullanınca çogu gebelerde kanama yapıyormuş o yüzden doktorum ecopirin vermişti genim de mthr c677 heterezigot 3 gebelik 4 kaybim var 3.de ikizdi
Boncugummmm boncukbiranne bnm de 3 gen heterezigot bnmde 2 kaybım oldu canım bn diernde igne kullanmamıştım bılmıyordum pıhtılanma oldgunu corasprn kullndm sadce oda kanma yaptı. İnşllh bu sfer sag saglim alrz kucgmza kaç haftalıksın
Boncugummmm boncukbiranne maşallah canım bız da 6+5cok küçügz biz de ıleri haftalara gelıriz inşallah. Sen igneni hapını ögrenır ögrenmez başlatmışlardır demi
boncukbiranne Boncugummmm evet canım öğrenir öğrenmez başladık mecbur 7 8 haftalarda kaybettigim için hep o yüzden direk basladik
Boncugummmm boncukbiranne bnde erken ögrendim adetime 4 gün kala hemen ignemi başlattılar saolsun dewlet hastnesnde başlatmzlar sanıyordum dier kaybımdada bu doktra gtmiştim. Yuttum baklm 150 ecoprimi cok korkuyorum da hayrlsı baklm
Boncugummmm Pembepanterr saglıkla al kucgna canm senın pıhtılanmam riskli olanmıda 2 kez kullanıyorsun
Pembepanterr Boncugummmm Canım ben normal hayatımda da kan sulandırıcı kullanıyorum zaten gebelikle alakalı değil kullanmadığım zaman kanım sulanmıyor kendi kendine işlev göremiyor yani sulandırıcıyla kanım cıvıklaşıyor ❤️ Ondan yüksek doz kullanıyorum lupus hastasıyım
demirbaggulbahar Boncugummmm Amin inşallah hepimiz❤️ Ben önceki gebeliğimde 0.4 kullandım iğnenin dozu yetmedi bebeğin kalbi durdu o yüzden yüksek doza geçirdi doktorum sabah akşam kullanıyorum.
Boncugummmm Pembepanterr çok gecmiş olsun bnde lupus bag dokusu dedıler bnmde beynımde tutulumum var. Bn günlük hayatta ecoprim kullanıyorum. Gebe kalmadan önce hap mı kullanıyordun. İşte yeterlimi yeterszmigelıcek dıye cok korkuyorum sze bnu doktorunuz mu ayarladı