eaktr Eylem_kaya07 yaaa en azından ilerleme varmış sizde 🙃 alttan muayene ettiğinde kafasına dokundu ve oğlum kendini geri çekti, bunu yapmaması gerekiyor dedi doktorum 😓
Catlover eaktr Bizde 38+3 üz bugün kontrole gittik 3600 Gr olmuşuz 10 gündür kanalda beklemede kızım ama açıklığım yok bir sonraki hafta kilosunundan dolayı sezeryan düşüneceğiz muhtemelen, herşey çok zor gerçekten insan ne yapacağını, ne olacağını bilmiyor
eaktr Catlover açılma için yürüyüş- squat, hurma ve ahududu yaprağı çayı içseniz peki? Yani 32. Haftamdan beri yapıyorum ben 2 cm açılmam varmış ve rahmim yumuşamış. Sorun kanalda olmaması😪
Egeasigi Catlover yaaa bende 38+3 üm canım 3500 dedi iri bebek dedi hayırlısı olsun inşallah normal doğururuz
Catlover eaktr 10 gündür yapmadığım şey yok desem bugün nst de sancım bile çıkmadı o yüzden moralim çok bozuk bıraktım bende herşeyin bir zamanı var demekki 😔
eaktr Catlover inanın benim de öyle, hepsini yapıyorum bir sürü egzersiz, pilates topuyla ayrı normal ayrı. Yürüyüş deseniz 10-11 bin bandında 🙃 ama bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahhh🙏🏻
MinikMucizem23 eaktr Doktorum 36. Haftadan sonra korunmasız cinsel ilişki istiyorum dedi nedenini bilmiyorum 🤷🏻♀️
FatmanurAyz eaktr biz hep korunuyorduk son 2 seferdir korunmadan olıyor belki doguma faydası olur die enfeksiyon dan da korkyrm ama
Egeasigi MinikMucizem23 canım spermin içinde vajina ağzını yumuşatan birşey varmış.açılman güzel olsun zamanında olsun diye demiştir bende doktoruma sormadım soramadım oda birşey demedi ama bende burada hanımlardan öğrendim .
Egeasigi eaktr belli değil 10 gün var dedi sadece ama sancı gelmeyince muhtemelen suni falan verir normal istediğimi söyledim çünkü inşallah normal yaparsın dedi destekliyor aslında, ama çatı muayenesine de bağlı tabi henüz yapmadı,sana yaptı mı çatı ?
eaktr Egeasigi anladım, tabi canım 36 da bi yaptı bi de bugün yaptı muayeneyi, çatı müsait benim ama işte kanala girmemesi sorun😓
FatmanurAyz Egeasigi aynen canım bende duydum artk korunmadan olıyor doğuma faydası olsun die bakalım
Catlover Egeasigi İnşallah hayırlısı olsun haftaya kadar doğuramazsam gözüm pek kesmiyor normali artık nasip
eaktr FatmanurAyz ya evet bende ondan korkuyorum ama işte korunmasız olunca kanala inmeye yardımcı olmuyorsa hiç gerek yok🤣
FatmanurAyz eaktr doktora sormaya da çekiniyorum ama YouTubeden fln bakıyorum doğumu hızlandırmak ıcın ılıskı ve hurma yazıyor biz korunmasın devam edıcez yinede belki bi ıhtımal işte 😊🙈
eaktr Mmavii evet kilosu biraz fazla duruyor doktorunuz bilir elbet doğrusunu, çatı müsaittir belki☺️
Burcu-26 Mmavii erkek kardeşim 4200 doğdu ve normal doğdu anneme sadece kesik atılmış başı rahat çıksın diye sezaryen önermemişler…. şehir hastanesi düşünüyorum onda bile 4 kilo üstü olursa sezaryen yaparız imasın da bulundu doktor 😕 37. Haftadayım henüz 39 da kaç kilo olur bilmiyorum tabi gönlüm normal doğumdan yana
eaktr Burcu-26 benim arkadaşım da 4200 normal doğum yapmıştı her kadının vücudu çatısı farklı bebeğin yapısı da farklı o yüzden her doğum kendime özel👍🏻