Gamzeeylul24 Merhaba anneler size bişey danışmak istiyorum hastane odasında bebeği yatırdığımız yatağa bişey sericekmiyiz bir de kendi yatağınıza ayrıca çarşaf takımı sercek misiniz ?
Lulemom Gamzeeylul24 ben götürmicem. gideceğim hastane oldukça temiz bi yer. Belki bebek için altına muslin serebilirim duruma göre. Ama yine de gerek duyacağımı düşünmüyorum
Nurtrky Gamzeeylul24 hastane bunların hepsini yapıyor gerek yok canım belki bebeğin altına bişiler serilebilir çarşaf değil ama
Denizyildizii Gamzeeylul24 muslin örtü götürücem onu sererim altına. Kendi yatağim icin bişey götürmeyi düşünmüyorum zaten steril oluyor
Gamzeeylul24 Lulemom temızlıkten ziyade sonrasında görüntü için ama sanırım ziyaretçi almıyorlar hastaneyle görüşücem bakalım
Egeasigi Gamzeeylul24 kendi yatağıma da bebeğime de birşey götürmeyeceğim götürsem de kaç tane götüreyim ki belki sürekli kan sızıntısı olacak gerek tok , sürekli temizleniyor orada zaten , bebeğimin altına müslimin örterim diye düşünüyorum
Musmutlubirkalp Ben kendime pike takımı, bebeğim için de yastıklı olan alt acma minderleri var ondan koydum kullanacağım inşallah 🩰