emiras59 Arya-h krem peynir tuzlu oluyor labne daha hafif oluyor herhangi bir marka kullanabilirsiniz ben bimdeki kerem marka labne ile bile yapıyorum çok leziz oluyor gerçekten
Seda_nrr eliffkrts evet kıvamlı ve açık renk oldu tadıda güzeldi ama renginin böylemi olması gerekirki diye düşündüm 🥰
Buket1509 eliffkrts o kadar çok tatlı yemek istiyorum ki ama ne zaman ufacık bi ısırık bile alsam afedersiniz kusuyorum kızım 30 +2 haftalık asla tatlı yememe müsaade etmiyor çok üzülüyorum sürekli böyleyim muz bile yiyemiyorum 😅🥺
Buket1509 eliffkrts ya bu oğlan çocukları ne güzel böyle etrafımdaki erkeğe hamile anneler hem dinç hem herşeyi yiyorlar benim nazlı minnoşum da canı sağolsun tabiki de annesini hemen yorar herşeyleri sevmez çok özeniyorum sizlere maşallah diyeyim 😂🥰
Merveee34 eliffkrts nefis yemek tariflerini telefonuna indir canım 😍 oradaki tariflerden yapıyorum harika oluyor
Gizemis Seda_nrr @Hahahh12 kızlar şimdi size aşırı kolay yaptığım tarifi veriyorum. Bende ilk kez yaptım herkes bayıldı. Mutlaka yapın tarifi.
alparslanannesii1661 Kesinlikle bisküvili pasta ve profiterol surekli yaparim birde bimin kalip kekleri var mozaikli kakaolu vs onu alıyorum puding yapiyorum kuplara kesip kesip koyuyorum supangle gibi cok guzel oluyor mozaik pastada var bide 😂😂
Gizemis alparslanannesii1661 ahhh bisküvili pasta cocukluğumun tatlısı. Cok severim. Aşırı pratik 😇😅😅😅