Ikinciyibekliyorum Pelvan aslinda ilk kizim oyle yatıyordu . Kafası midem ayaklari aşağıdaydı o zamanlar mide yanmam çoktu herkez saçlı bebegin olacak dedi gerçekten kizim simsiyah saçlı doğmuştu 🤭
ZeykemKaya Edarya 33+1 iz artık cok agırlastıkkkkk😋 Hersey hazır cantamız bıle sadece temızlıgımız kaldı😊
Yesimmm93 Edarya 5 dakıkada bir tuvaletteyım ara ara kasıklarımda sızlama oluyor aşırı terlıyorum evde olsam bile , bebişım hareketleri canımı yakıyor , birde topluyor kendıni devamlı ,ayak bel agrılarım oluyor özellikle sabahları 31+6 bende bu kadar 😂😂😂😂
Glmsr 32.haftaligim bende benzer durumlar var sık idrara çıkma bebegin bol bol tekmelemesi ve bazen midem uyuşuyor gibi oluyor haftaya da artk kıyafetleri yıkayıp çantayı hazırlamayı düşünüyorum 😍
Merveozcelikcckl 32+1 iz aşırı mide yanması yaşıyorum sırt ağrılarım cabası sabahları hala sarı su kusuyorum mesela. Kaburgamı tekmeleyen küçük bir adam var içimde ve o küçük adam için çektiğim tüm sıkıntılara rağmen mutlu ve heyecanlı bir anne adayıyım 👶🏻😍
Kubrabenal Adakus artik en büyük tavsiyem hamileliginizin son zamanlarını yazın kavurucu sıcaklarına denk getirmeyin 😂
Adakus Kubrabenal Elimizde kosaydı getirmezdik zaten beni gören de öyle söylüyor ama ben korunmadığı halde 9ncu ay da oldu