Aylin-2015 Kizlar bazen göbek deliğimde ağri oluyor bebeğimin boynuna bir kere kordon dolanmiş ondan kaynakli ola bilirmi? Ve birde bebek sık sık kendini sertleşdiyor karnimda.böyle olan varmi aranizda?
Bebegimicin1 Aylin-2015 bel sırt ağrısı setleşme ve isal olucakmısım gibi karın ağrısı var isalde degilim adet olcakmısım gibi falan sık sık lavaboya gidiyorum 1 haftadır nerdeyse oyleyim bemde ama doktor normal diyor kanama suyun olursa beklemeden grl dedi bebek dönmüş dediydi bana
[silindi] Polyannaa123 hemde nasil varya agriyo 35 haftalik olduk kac haftadir oldum oldum dirildim sanki
Hafsaramazan Aylin-2015 sertleşme bende de oluyor canım dün doktoruma sordum yeri daraldığı için artık hareketleri yavaş yavaş azalicak ama sertlescek dedi
Bebegimicin1 Beril123 şimdi acile geldim dayanamadım ağrıya durdukça artmaya başladı sanki rahimde jissediyorum resmen ağrıyı belimden kasıgama vuran ve sürekli tuvalet ihtiyacı avrmış gibi hissedip olmaması ne olur ne olmaz diye geldim sıra bekliyorum
Bebegimicin1 Beril123 serum taktilar kan idrar teniz cikti yalanci sanci dediler serum iyi geldi iyiyim cok sukur