Hera02 Haftada olanlar var mı? sezaryen günü aldınız mı? bebişler kaç kilo oldu? anneler kaç kilo aldı? 🥰🥰🥰
Engzlevlt Hera02 36+2 sezeryan günü aldık bebek ters duruşta diye ama ben hep normal istedim 😒 25 Ağustosa aldık hayırlısı bakalım ben 11 kilo aldım bebeğim biraz zayıf 2650 gr
Mine_Minel Hera02 36+2 den selamlar kendim +17 ile yola devam günümüz tahminen belli gibi ama önümüzde ki hafta gittiğimiz de kesinleşecek 🤗 Sizde durumlar nedir ☺️ Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Pey 36 + 5 herkese selamlar ☺️ Bizde sezeryan günümüzü aldık 23 ağustos. Her duyguyu yaşar oldum bu son zamanlarda heyecan mutluluk sabırsızlık ve en çokta korkuuu 🤦🏻♀️😁 3 kg olduk. Ben toplan 10 kg aldım
3461irem Hera02 36+1 haftalığım doktor şu an normal doğum görünüyor dedi 18 kilo aldım bebeğim 3 kilo🥰
yuvamerve17 Hera02 36+6 da gittim suan 37+3 gittiğim de 3700 dü kilosu normale cesaret edemediğim için sezeryan günü aldım 23 Ağustos. ama pazartesi kontrolüm var bakalım bi sorun çıkmazsa insallah o gün 23 ü
Kdk Hera02 bugün tam 37yim kontrolüm var bir saat sonra. Doğum şeklim bir hafta sonra çatı muayenesiyle belli olcak. 17kilo aldım🥲 bebişin güncel kilosunu bir saat sonra öğreneceğim inşallah ❤️
yuvamerve17 Engzlevlt hayır elime ne geçerse onu yiyorum ekstra kilo alsın diye bişey yemedim hiç. Sebze pek yemiyorum genelde et kıyma tarzı yiyorum. Mantı pizza abur cubur falan
momof3 Hera02 36+6 olduk bizde 🥰 Ben 17 kilo aldım,bebişi en son 35. Haftada görmüştük 2900 gramdı pazartesi 37+2 olduğumda tekrar gideceğiz alttan muayenemi yapacak doğumu konuşacağız bakalım insallah açılma falan vardır ağrılara dayanamıyorum artık 🙈
3MelekAnnesi3 Hera02 ben 16 kilo aldım 37 haftalıgım ama bebegim kücük 36.hafatda 2300 demişti doktor bizde genetik abisi de 39.haftada 2900 dogmustu 🥰 sorun degil yani dogunca büyüyolar sukur 🥰🤲 Sezeryan günümüz yarınddı ama cuma kontrol günü iptal ettiler aslında baya riskli gebeyim ama neden iptal ettiler anlamadım 24 ünde tekrar gitcem inşallah kavusuruz miniğime saglıkla sıhhatle
Senel6767 Hera02 35 5 selamlar ben 10 kilo aldım babalar geçen hafta 2kilo 60grm di pekey sizde durumlar ne